Bitcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Bitcoin’de Kritik Seviyeler: Bitcoin’deki Düşüş Devam Edecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, lider kripto para birimi Bitcoin’in 30.200 dolar fiyat seviyelerine kadar düşmesiyle birlikte bugüne düşüşle başladı. CoinMarketCap (CMC) verilerine göre, kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri 1,19 trilyon dolar seviyesine geriledi. Bu düşüş eğilimiyle birlikte, kripto para birimleri arasında çift haneli değer kayıpları da yaşandı.

Bitcoinde Asagi Yukari Hareket Suruyor 31 Bin Dolar Gecildi 1
Bitcoin'de Kritik Seviyeler: Bitcoin’deki Düşüş Devam Edecek Mi? 5

Bitcoin’de Kritik Seviyeler!

Bitcoin (BTC), lider kripto para birimi olarak bilinir ve son zamanlarda dalgalı bir performans sergiliyor. Hafta başında 31.300 dolarlık rekor bir fiyat seviyesine ulaşan BTC, hızla düşüşe geçti. Son 24 saat içinde %2’den fazla değer kaybeden BTC, gün içinde 30.200 dolarlık bir seviyeye geriledi. Bu düşüş, kripto para piyasasında genel bir düşüş trendi başlattı.. Bu nedenle, yatırımcılar ve piyasa uzmanları, BTC’nin geleceği hakkında belirsizlik yaşamaktadır. Değişkenlik, kripto para piyasasının doğasındaki bir faktördür ve bu nedenle tahmin edilebilirlik düşüktür. Bu dalgalanmalar, yatırımcıların dikkatli olmasını ve piyasayı yakından takip etmesini gerektiriyor.

Bitcoin Btc 2

Ethereum (ETH), 1907 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başlarken, %2,6’lık bir düşüş yaşadı. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri ise CMC verilerine göre 1,19 trilyon dolar seviyelerine geriledi.

Haftanın ilk günlerine kıyasla kripto para piyasasındaki volatilite nispeten arttı. Son 24 saat içinde Coinglass verilerine göre yaklaşık 100 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye edildi.

Analiste Göre Bitcoin Kritik Durumda!

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, son zamanlarda BTC’nin teknik durumunu değerlendiren bir dizi paylaşım yaptı. Bu paylaşımlar, yakın gelecekte kritik bir rol oynayabilecek olası fiyat seviyelerine işaret etti. Analiste göre, Bitcoin mevcut fiyat seviyelerinde konsolidasyon sürecine devam ediyor ve yakın gelecekte dikkate alınması gereken iki farklı fiyat seviyesi bulunuyor. Analist, fiyatların yükselme eğilimini sürdürebilmesi için BTC’nin 31.000 dolar seviyesinin üzerine çıkması gerektiğini iddia etti.

Analyst Bitcoin 1

Analiste göre, Bitcoin’de yeni bir düşüş olasılığına dikkat çekilmektedir. Bitcoin’in lider kripto para birimi olarak değer kaybetmeye devam etmesi ve BTC’nin 30.300 dolar seviyesine geri çekilmesi, piyasanın yükselişe devam edebileceğini gösteriyor. Bu durumda, yatırımcılar için belirsizlik söz konusu olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.