Altcoin HaberleriHaberler

Popüler Analist Michael Van de Poppe, Bu Altcoinlerde Artış Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tanınmış bir piyasa uzmanı olan Michael van de Poppe, Polygon (MATIC), Fantom (FTM) ve üç altcoin’de bir büyüme öngörüyor.

Ethereum (ETH) ile rekabet eden projeler son zamanlarda popülerlik kazandı. Sonuç olarak, uzmanların bu girişimleri desteklediği görülüyor. Tanınmış bir piyasa analisti olan Michael van de Poppe, Ethereum rakibi Fantom (FTM), Polygon (MATIC) ve üç altcoi hakkındaki düşüncelerini de aktardı.

Polygon ve Fantom

Van de Poppe‘ye göre, işletmeler için oldukça ölçeklenebilir bir blok zinciri olan Fantom, şu anda Bitcoin’e (FTM/BTC) karşı güçlü bir destek seviyesinde işlem görüyor. Konuyla ilgili olarak analist, FTM’deki durumun “iyi” göründüğünü ve büyümenin daha önce fark edildiği bölgenin önemli olduğunu ekliyor.

Ftm/Btc
Ftm/Btc

Ayrıca, FTM/BTC çifti şu anda Van de Poppe’nin giriş noktası olan 0.00005 BTC’nin (2.11$) biraz üzerinde 0.000053 BTC’den (2.23$) işlem görüyor.

Bir blok zinciri ölçeklendirme çözümü olan Polygon, yatırımcının radarındaki başka bir kripto paradır. Van de Poppe‘ye göre, MATIC dipleri ittiği için hala yukarı yönlü potansiyele sahip olabilir. Uzmana göre savunulması gereken en önemli bölge grafikteki yeşil bölge. Van de Poppe‘ye göre, bandın 2,15 ila 2,20 dolar arasında kırılmasıyla yeni bir yükseliş başlayabilir.

Matic
Matic

Analistin Yükselişe Geçmesini Beklediği Diğer Altcoinler

Analistin yükselişe geçmesini beklediği Altcoinlerden olan Enjin coin. Analist ENJ’nin de takip edilmesi gerektiğine inanıyor. ENJ’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.84$’dan sert bir şekilde düşmesine rağmen, iki kritik destek seviyesi hisse senedi için olumlu işaretler veriyor.

Ayrıca, merkezi olmayan bir finans firması ve havuz ticaret platformu olan Woo Network‘ün yerel tokeni WOO, uzmana göre Bitcoin’e karşı güç kazanıyor ve bir yükseliş öneriyor. Ayrıca analist, Zilliqa‘da (ZIL) bir artış olduğuna dair göstergeler gördüğünü iddia ediyor. Van de Poppe, ZIL’deki durumu Cosmos (ATOM) ve Chainlink’in Aralık ayındaki (LINK) durumuyla karşılaştırıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.