Bitcoin Haberleri

Popüler Memecoin Floki (FLOKI) Yükselişe Geçti

Dogecoin ve Shiba Inu gibi memecoin'ler arasında yer alan Floki, son zamanlarda popülerliğini artırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin ve Shiba Inu gibi memecoin’ler arasında yer alan Floki, son zamanlarda popülerliğini artırdı. X platformu üzerinden yaptığı paylaşımlar neticesinde yoğun ilgi gören Floki, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği gizemli bir duyuruyla FLOKI fiyatında yükselişe geçti.

Floki (FLOKI), sosyal medya aktiviteleri ve büyüyen topluluğunun etkisiyle yüzde 25’lik bir yükseliş yaşadı Özellikle son günlerde Floki’nin sosyal medya hesapları oldukça hareketlidir. Floki’nin toplulukları arasında merak uyandıran duyurular, projenin cazibesini artırdı.

Memecoin projesi, geçtiğimiz günlerde bir video yayımlamıştır. Videoda, şimşeklerin çaktığı ve ardından 27 Ekim 2023 tarihinin belirdiği görüldü.. Bu videoda hiçbir açıklama yapılmaması, sadece tarihin verilmesi ise gizemli bir hava yaratmış ve FLOKI fiyatını da yükseldi.

Geçmişte benzer bir fiyat döngüsüne tanıklık eden Floki’nin değeri yaklaşık yüzde 10 oranında arttı.. Şu anda Floki tekrar bir yükseliş trendi içerisindedir ve fiyatı 0.000022 dolara ulaştı.

FLOKI, piyasadaki iyimser havadan faydalanarak boğa koşusuna devam ediyor. Haber etkisinin artması, FLOKI fiyatının 0.000022 doların üzerinde kalıcı hale gelmesini sağlayabilir. Bu durumda FLOKI’nin kısa sürede 0.000025 dolara doğru güçlü bir yükseliş yapması mümkündür. Eğer 0.000025 dolar direnci aşılırsa, 0.000030 dolara kadar daha da yükselme potansiyeli bulunuyor.

Popüler Memecoin Floki (Floki) Yükselişe Geçti

Ancak FLOKI’nin yükselişi bir düzeltme hareketine de maruz kalabilir. Bu düzeltme sırasında 0.000020 dolar kritik bir destek seviyesi olarak görev yapacaktır. Eğer bu destek seviyesi kaybedilirse, FLOKI’nin 0.000018 dolar desteğini test etmesi muhtemel olabilir. Ayrıca, 27 Ekim tarihinde açıklanacak olan haber etkisi eğer beklentileri karşılamazsa, FLOKI tekrar 0.000017 dolara gerileyebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.