Bitcoin Haberleri

Ünlü analist Bitcoin grafiğindeki görünümü 2018’deki grafiğe benzetti ve yatırımcıları uyardı: Benzer bir düşüş gelebilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), uzun bir süredir 20 bin dolar seviyesinin altında hareket ediyor. Bir dönem 69 bin dolar ile rekor kıran ve birçok kişinin 100 bin dolar hedefi belirlediği Bitcoin, şimdilerde istisnai ataklarla 20 bin doları aştığında yatırımcıları heyecanlandırıyor. Bitcoin fiyatında bu trendin kırılıp yükselişlerin başlayacağına ilişkin tahminler gündeme gelse de popüler analist Rager, Bitcoin’deki son fiyat hareketinin 2018 yılında görülen büyük çöküşün hemen öncesindeki dönemi hatırlattığını belirterek yatırımcıları uyardı.

“SONU ASLA İYİ BİTMEZ”

Bitcoin Yorum

Kripto para piyasasının ünlü analisti Rager, Twitter’da 205 bin takipçisine yönelik analiz ve tahminlerini paylaştı. Bitcoin 19 bin dolar seviyesinde destek bulmaya devam ederken, analist Bitcoin’de talep bölgesinin artık tükenme sinyalleri vermeye başladığını öne sürdü. Analiste göre Bitcoin ne zaman 19 bin doların üzerine çıkmaya çalışsa, satıcılar ortaya çıkarak fiyatı aşağı çekiyor. Konuya ilişkin açıklamasında Rager, “Hiçbir zaman rallilerde zıplayan top modelinin hayranı olmadım. Çünkü sonu asla iyi bitmez. Borsaların Bitcoin’i tekrar yukarı çekebileceğini umuyorum. Aksi durumda… Bilirsiniz işte…” dedi.

“PİYASANIN BOMBALANMADAN HEMEN ÖNCESİ”

Rager bir diğer yandan Bitcoin’de volatilite eksikliğine dikkat çekti ve bu durumun, 2018 yılında Bitcoin’in 6 bin dolardan 3 bin dolar seviyesine düştüğü haftaları hatırlattığını belirtti. Rager, Bitcoin’in mevcut durumunun Eylül 2018’i hatırlattığını belirtti ve bu durum için, “Piyasanın hareketlenmeden ve bombalanmadan hemen öncesi” diyerek olası benzer bir düşüş senaryosu için yatırımcıları uyardı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.