Kripto RehberSponsorlu

Privapp Network Nedir? BPRIVA Coin Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockhain veri koruma şirketi Privapp Network, kullanıcılarının kişisel bilgilerini platformunda şifreleyip saklayarak bu bilgileri en güvenli şekilde korumayı amaçlar. Gizlilik Odaklı Web 3.0 projesi ile Privapp Network, bulunduğu borsalara ciddi likidite sağladı.

Hosting satışı, Sanal Cüzdan,Tarayıcı NFT alan adı özellikleriyle öne çıkan BPRIVA,  Binance Smart Chain (BSC20) ağını kullanmaktadır. Fiat para ile doğrudan satın alınmayan BPRİVA, BUSD satın alarak ve ardından bu coin ile ticaret yapmayı teklif eden Hotbit, LBANK ve Pancakeswap üzerindne bu coini kolayca satın alabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere BPRIVA Coin Nasıl Alınır? ve  BPRİVA Pancakeswap üzerinden nasıl Alınır sorularınıza rehber olmaya çalışacağız.

Metamask Kurulumu!

Pancakeswap üzerinden herhangi bir coin almanız için öncelikle google eklentisi olan metamask kullanmanız gerekiyor. Pancakeswap ile coin almak için Binance hesabınız olmalı ve buradan bnb satın almanız gerekiyor. Yazının devamında sizleri Matemask cüzdan kurulumundan Pancakeswap üzerinden BPRIVA satın alma işlemine kadar rehber olmaya çalışacağız.

Metamask Kurulumu
Metamask Kurulumu
Privapp Network Nedir? Bpriva Coin Nasıl Alınır? 10

Bu kısımda Google Chrome kullanmanızı öneririz. Chrome Web Mağazası’na gidin ve MetaMask’i arayın, güvenlik için uzantının metamask.io tarafından sunulduğundan emin olun ve ardından Chrome’a Ekle’yi tıklayın.Burada yukarıdaki gibi karşımıza çıkan sayfada Get Started “Başlayın” ile devam edin.

Metamask Kurulumu
Metamask Kurulumu

Karşımıza çıkan bu ekranda “cüzdan oluştur”a tıklayın, sonrasında ise tüm talimatları okuyun ve ardından “Kabul Et”e tıklayın.

Privapp Network Nedir? Bpriva Coin Nasıl Alınır? 11
Metamask Kurulumu
Metamask Kurulumu

Ardından, MetaMask cüzdanınızı güvence altına almak için güvenli bir şifre seçin, belirlediğiniz bu şifre sizin özel anahtarınız değildir, yalnızca Chrome Uzantısına erişmek için bu şifreye ihtiyacınız vardır.

Metamask Eklenti
Metamask Eklenti

Yedek cümle oluşturma adımı geliyor, ekranda “gizli kelimeleri ortaya çıkar” ı tıkladıktan sonra beliren rastgele kelimelerin bir listesini göreceksiniz, bu kelimeleri bir kağıda yazın ve onları hiçbir yerde çevrimiçi olarak kaydetmeyin.

Metamask Ile Bsc Ağı
Metamask Ile Bsc Ağı

Bu kısımda yapacağınız işlemler metamask ile BSC ağına bağlama işlemi. Bu sayede daha hızlı şekilde kripto paralarınızı aktarabileceğiniz ve listelenen coinleri alabileceğiniz bir ortam olacak.

Metamask Hesabınıza Aktarma
Metamask Hesabınıza Aktarma
Privapp Network Nedir? Bpriva Coin Nasıl Alınır? 12
Privapp Network Nedir? Bpriva Coin Nasıl Alınır? 13

Pancakeswap Üzerinden BPRIVA Coin Satın Almak

Burada Binance hesabınızda bulunan BNB’ye çevirdiğiniz bakiyenizi Metamask hesabınıza aktarmak gerekiyor. Bu sayede BNB değerinde coinler ile Pancakeswap üzerinde BPRIVA satın alabileceksiniz.

Pancakeswap Cüzdan Bağlama
Pancakeswap Cüzdan Bağlama

Son aşamada karşınıza  “Cüzdanı Bağla” veya  “Takas” yazan  bir arayüz çıkıyor. Henüz yapmadıysanız, BNB bakiyenizi burada görünmesi için Cüzdanı Bağla’ya tıklayın.  Değiştirmek istediğiniz tutarı BPRIVA olarak girebilmeli ve ardından  karşılık gelen BPRIVA tutarı hemen görünmelidir. Doğrulamayı yapıkttan sonra  “Takas” ile devam edin. Bir sonraki ekranda, Değiştirmeyi Onayla’ya seçerek işlemi bir kez daha onaylayın.

Pancakeswap-Bpri̇va
Pancakeswap-Bpri̇va

Şimdi MetaMask açılmalı ve PancakeSwap’in BNB’nizi harcamasına izin vermek isteyip istemediğinizi sormalıdır, Onayla’ya tıklayın. “İşlem Gönderildi” görünene kadar onay ekranını bekleyin, tebrikler! Sonunda BPRIVA satın aldınız !! Kısa bir süre sonra BPRIVA bakiyenizi görebilirsiniz.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.