Haberler

PwC, Küresel Kripto Hedge Fonu Raporu Yayımlandı!

PwC raporuna göre kripto piyasasındaki oynaklık, geleneksel hedge fonlarını kriptoya yatırım yapmaktan caydırmadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

PwC, küresel kripto hedge fonu raporu yayımlandı. PwC raporuna göre kripto piyasasındaki oynaklık, geleneksel hedge fonlarını kriptoya yatırım yapmaktan caydırmadı.

4. Yıllık Küresel Kripto Hedge Fonu Raporu 2022, PwC tarafından yayınlandı. Rapora göre piyasa oynaklığı, geleneksel fonları kriptoya yatırım yapmaktan alıkoymadı. Rapora göre, geleneksel hedge fonları kripto para birimlerine %38 oranında yatırım yapıyor. Bu, önceki yıla göre %21’lik bir artışı temsil ediyor. PwC ABD Küresel Finansal Hizmetler Lideri John Garvey’in hazırladığı raporda şu yorumlara yer verildi:

Terra’nın son çöküşü, dijital varlıklardaki potansiyel riskleri canlı bir şekilde gösterdi. Oynaklık var olmaya devam edecek ancak piyasa olgunlaşıyor ve bununla birlikte sadece kripto odaklı hedge fonları çoğalmıyor veya AuM’ları (yönetimi altındaki varlık) yükselmiyor; ayrıca kripto alanına giren geleneksel fonlar da artıyor.

ankette yer alan uzman kripto hedge fonlarının ortalama yönetim altındaki varlık (AuM) değeri, önceki yılda 23 milyon dolardan yaklaşık 59 milyon dolara yükseldi. Ayrıca, AuM değeri 20 milyon doların üzerinde olan kripto hedge fonlarının payı 2020 ile 2021 arasında %46’dan %59’a yükseldi.

ankete göre, beklendiği gibi, riskten korunma fonlarının %86’sı Bitcoin (BTC) ile işlem gerçekleştirdi. Oyların % 81’ini Ethereum (ETH) alırken, onu %56 ile Solana (SOL) ve %53 ile Polkadot (DOT) izledi. Terra (LUNA) %49 ve Avalanche (AVAX)  %47 aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.