Haberler

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz’dan Boğa Yorumu!

Mike Novogratz, bir sonraki boğa döngüsünün bu yılın son çeyreğinde başlayacağına inanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz’dan boğa yorumu. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, bir sonraki boğa döngüsünün bu yılın son çeyreğinde başlayacağına inanıyor.

CoinDesk’in Consensus 2022 konferansında Mike Novogratz kripto para piyasası hakkında yorum yaptı. Novogratz, LUNA dövmesini sürdüreceğini belirtti ve kripto piyasasının bu yılın son çeyreğinde tekrar yükseleceğini öngördü. CEO, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Fed’in mevcut eylemlerini durdurmadan büyük bir önlem almayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Umudum, dördüncü çeyreğe kadar ekonomi, Fed’in duracağımızı söylediği kadar yavaşlayacak ve ardından bir sonraki kripto döngüsünün başladığını göreceğiz. (..) O zaman Bitcoin hisse senetlerinden kopacak ve piyasalara öncülük edecek.

“Erken Girenler 300x Yaptı”

LUNA’yı savunmasıyla tanınan Novogratz, çöküşü nedeniyle son günlerde gündem olan varlığı da tartıştı ve yeterince erken girenlerin 300 kat kar elde ettiğini iddia etti. Yüzde 18’i bedavaya alamayacağınızı belirten CEO, yatırımcılara yatırımları konusunda dikkatli olmalarını da tavsiye etti. Novogratz, UST’nin ve dolayısıyla LUNA’nın çökmesine neden olan yüzde 18’lik getiri oranını ifade ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.