HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu Dönüm Noktasına Daha Yakın

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu dönüm noktasına daha yakın. Son 24 saat içinde edinilen 5.000’den fazla yeni kullanıcıyla SHIB, giderek 1.000.000’a ulaşıyor.

Yaramaz kripto para birimi Shiba Inu, büyüme oranını artırarak 1 milyon kullanıcıya ulaşmaya çok yakın. Ağ istatistiklerine göre, şu anda 933.000 kullanıcısı olan Chicago ordusuna giderek daha fazla kullanıcı katıldı.

Bu Kilometre Taşı Ne Anlama Geliyor?

SHIB, son 24 saatte 5.000’den fazla yeni kullanıcı kazandı ve 1.000.000’a doğru ilerleme kaydediyor. Shiba Inu, 7 Ekim’de 20.000’den fazla kişinin katıldığı meme para rallisine katıldı ve bu çok dikkat çekti, ancak yine de çok ilgi gördü. Şaka kripto para kategorisinde Dogecoin’in tahtını sallayan SHIB, yükseliş ivmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Token sahiplerinin sayısındaki artış, piyasadaki varlıkların genel oynaklığını ve beklenen davranışını izlemek için kullanılabilecek bir benimseme göstergesidir. Birkaç sahibi olan varlıklar genellikle daha değişkendir ve büyük ölçüde dalgalanma eğilimindedir. Kripto para birimleri topluluktan daha fazla destek aldığında ve yatırımcıları cezbettiğinde, yükseliş ve düşüş dönemlerinde piyasalarda daha istikrarlı olma eğilimindedirler.

Shiba Inu ve Dogecoin

Shiba Inu ve Dogecoin arasındaki benzerlikler göz ardı edilemez, çünkü her iki proje de bir meme coin olarak topluluk desteğini artırdı, bu nedenle Shiba Inu‘nun en yakın rakibinin kaderiyle yüzleşmek için iyi bir şansı var gibi görünüyor. Ancak DeFi temeli ve yakma mekanizması ile Shiba Inu, topluluğun ilgisini korumak ve gelecekte daha fazla kullanım örneği bulmak için emsallerinden bir adım önde.

Yazma sırasında, Shiba Inu‘nun fiyatı yaklaşık 0.000055 dolardır. Kullanıcı sayısındaki artışa rağmen, şu anda Shiba Inu‘da pompalama sık görülmemektedir. SHIB‘in ilgisi bir ay gibi kısa bir sürede %700’den fazla arttı, işlem hacmi zirveye ulaştığında bir miktar diğer meme coin‘lere kaydı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.