Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Davasında Heyacanlandıran İddia: Dava Bitiyor Mu?

Ripple ile ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) arasında devam eden davayı takip eden avukatlardan Jeremy Hogan'a göre, Ripple şirketi davanın Eylül ayına kadar çözüleceğine inanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEC‘in, tüm kripto para evrenini şaşkına çeviren Ripple şirketine karşı “kayıtsız menkul kıymet satışı” soruşturmasını başlatmasının üzerinden yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen, sorun henüz çözülmedi.

Başından beri konuyu yakından takip eden ve hem XRP yatırımcılarına hem de kamuoyuna önemli bilgiler veren avukat Jeremy Hogan, davanın Eylül ayında çözüleceğine inanıyor.

“Ripple, davanın biteceğine inandığı için diğer dava tarihine rıza gösterdi.”

Hogan, Twitter’da, Ripple‘ın toplu dava davası için yeni tarihin 18 Kasım olarak belirlendiğini ve Ripple’ın tarihin 26 Ağustos’tan 18 Kasım’a taşınması talebini bilerek onayladığını belirtti:

Ripple ve SEC’in yasal savaşı ne zaman sona erecek? 26 Ağustos ile 18 Kasım arasında Ripple, bunun sona ereceğine inanıyor. Ripple, bekleyen toplu dava için yeni tarihi 26 Ağustos’tan 18 Kasım’a taşımayı kabul etti. Bu, çünkü SEC davasının 18 Kasım’dan önce çözüleceğine inanıyorlar… Elbette, Ripple’ın mantığı, davanın her an sona erebileceği yönünde.

“Eylül veya Ekim’de sonuçlanmasını bekliyorlar.”

Hogan daha önce davanın Eylül ayında çözüleceğine inandığını belirtmişti. Avukat buna cevaben “Olanlar, Eylül ayı tahminlerime daha fazla güvenmemi sağlıyor” dedi. Ripple, Eylül/Ekim aylarında olduğu gibi davada da galip geleceğine inanıyor.

Garlinghouse, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na Yüklendi

Öte yandan kişisel dava açılan Brad Garlinghouse, yine FOX TV’de yayınlanan bir programda SEC’e yüklenerek kurumun iddialarını ortaya koymakta zorlanacağını belirtti.

Garlinghouse, davanın başkanı Jay Clayton ile bu konuda birkaç kez konuştuğunu ve “Bize bir kez bile ‘XRP bir menkul kıymettir’ demediler ve sonra geriye baktılar ve bizi dava etmeye karar verdiler” dedi. daha önceki tarihlerde SEC yöneticileriyle görüşmeler yaptı. Bu savunması zor bir dava” dedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.