Altcoin HaberleriHaberler

Uzman Analistlere Göre Solana (SOL) Ralliye Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para analistlerine göre Solana, yakın zamanda toparlanarak yeni bir ralli başlatacağı sonucuna vardı.

Ağ gelişimini sürdüren Solana,  Aralık 2021’de işlem ücretleri Nisan 2018’deki Ethereum’dan daha düşük bir değere ulaştı. Toplem arzının yüzde 75’inden (393 milyon SOL) fazlasının stake edildiği Solana,  Ethereum katili olarak lanse ediliyor. Popüler altcoin Solana, geçtiğimiz hafta satış baskısına yenik düştü. Uzman analistler Solana’nın bir fiyat rallisine hazırlandığını düşünüyor.

SOL Fiyatı Yükselecek mi?

Analistler Solana fiyat grafiğindeki sinyalleri gözlemleyerek, yakın zamanda düşüş toparlanması geleceği sonucuna vardı. Ağın işlem ücretlerinin düşük kalması sermaye akışını ve kullanıcıları Solana’ya çekiyor. Solana fiyatı tekrar 200 doları hedefliyor.

Solana ağının bu ay için 30 günlük işlem ücretleri 27 Aralık itibarıyla 5.6 milyon dolardı. Bu miktar, Ethereum ağının Nisan 2018’deki işlem ücretlerinden daha düşük bir değer ifade ediyor. Uzmanlar, Solana ve Ethereum arasında benzerlikler çizdi. Solana ağındaki işlem ücretlerinin zaman içerisinde nasıl gelişeceğine dair tahminlerin zor olduğu belirtildi. Düşük ücretler, Ethereum katili altcoin için harika bir kullanıcı edinme stratejisinin parçasıdır.

Yatırımcılar, toplam arzın %75’inden fazlası ile Solana’yı güvence altına aldı. 393 milyonun üzerinde Solana ödüller kazanmak adına ekosisteminde stake edildi. Solana fiyatı geçen hafta satış baskısın yenik düşerken kayıplar kaydetti. Ancak analistler SOL fiyat trendini değerlendirerek 200 dolarlık bayrağın geri alınabileceğini öngördü.

SOL Fiyat Beklentileri

Kripto para borsalarındaki talep artışı Solana’yı 190 dolardan 203 dolara varan bir fiyat hareketine itebilir. Popüler bir kripto para analisti Crypto Warrior, SOL fiyatının 215 dolar ila 220 dolar arasında bir fiyat bandına yükselebileceğini belirtti.Solanachart

Analist, hacmin kuruduğunu ve istikrarlı bir düşüş kaydedildiğini belirtti. Ancak trendin tersine çevrilmesi ile Ethereum katilinin fiyatlanabileceği dile getirildi. Öte yandan bazı analistler Solana fiyatının toparlanması ile 330 doları hedeflediğini öne sürdü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsini

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.