Ethereum HaberleriHaberler

Twitter Profillerine Bitcoin ve Ethereum Adresleri Eklenebilecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sosyal medya devi Twitter, Tip Jar hizmetini kullananların profillerine Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) adresleri ekleyebildiği yeni özelliklerini test ediyor.

Edinilen bilgilere göre  Twitter kullanıcılarının daha küçük Bitcoin ödemeleri yapmalarına olanak tanıyacak ve custodial ve non-custodial cüzdanları destekleyecek bir Bitcoin Lightning Network bahşiş hizmetinin beta testini başlattı.

Geliştirici Alessandro Paluzzi’nin paylaşmış olduğu son ekran görüntülerine göre  şirket  kripto Twitter topluluğunun Bitcoin ve Ethereum adreslerini profillerine eklemesini sağlamak için çalışıyor. Bu durumun gerçekleşmesi sonrasında kullanıcıların kripto para birimleriyle bahşiş almalarına olanak tanınacak.

Ekran görüntülerinde “İnsanlar ödemeleri yukarıda girdiğiniz Bitcoin / Ethereum adresine gönderecek” şeklinde bildirimler görülüyor.

Geliştirici, bu özelliği tersine mühendislikle yaptığını açıkladı.

Twitter’ın kullananların BTC ile bahşiş almalarını sağlamak için çalıştığına ilişkin haberin Twitter Ürün Lideri Kayvon Beykpour tarafından doğrulandığı da görülüyor:

Beykpour ek olarak, firmanın Tip Jar kişisel  durumunu “yakında” geliştirmek için çalıştığımız ve non-fungible tokenlere (NFT’ler) yönelik ” çalışmaları bulunduğunu” da paylaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.