HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Ripple (XRP) Güncel Yorumlar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple (XRP) güncel yorumlar. Haftalardır düşüşte olan Ripple (XRP) şu an 0,41 dolardan işlem görüyor. XRP yatırımcıları ne bekliyor? SEC, büyük miktarda kripto para birimini menkul kıymetler olarak sınıflandırmayı planlıyor, bu nedenle XRP davasını kazanmak ve Ripple’ı cezalandırmak kritik önem taşıyor. İşte ayrıntılar.

Ripple (XRP)

XRP, Nisan ortasındaki yüksek seviyelerden bu yana önemli satışlar gördü. Altcoin şu anda önemli fiyat dönüm noktalarından geçtikten sonra 20 EMA (kırmızı) sınırlamasının ötesinde bir kırılma bulmak için mücadele ediyor. Özellikle bir dizi gösterge aşırı satım bölgesine doğru ilerliyor ve bu da geçici bir yükseliş ihtimalini gösteriyor. Bununla birlikte, token Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) üzerinde rahat bir kapanışa ulaşmazsa, büyük bir toparlanma olasılığı minimumdur.

Ripple Fiyat Tahminleri

Yayınlandığı sırada XRP, önceki 24 saatte yüzde 1,83 artışla 0,4198 dolardan işlem görüyordu.

Ripple (XRP) Yorumları

Token son iki haftada yüzde 49.13 kaybettikten sonra, kısa vadeli alım dönüşleri tehdit edildi. Bu azalma, alt değeri 15 ayın en düşük seviyesi olan 0,336 dolara indirdi. XRP‘nin son toparlanma aşaması, işlem hacimlerinde sürekli bir düşüşün ardından kırılgan görünüyordu.

Günlük periyotta, altcoin geçen hafta düşüş eğilimi sergiledi. Ayılar mevcut trende hakim olmaya devam ederken, Kontrol Noktası (POC, kırmızı) muhtemelen satın alma çabalarını azalttı. Şiddetli satış faaliyetleri, 20 ila 50 EMA (camgöbeği) arasında çok ince bir yayılmayla sonuçlandı. Uzun vadede, boğalar artık toparlanma aşamasına başlamak için istekli olmalıdır. Bununla birlikte, flamanın altındaki herhangi bir düşüş, hızlı bir geri dönüş beklentilerini erteleyecektir.

Ripple Analiz

Aşırı satım bölgesinden, Göreceli Güç Endeksi (RSI) kademeli olarak yükseliyordu. Endeks, 33 puanlık bir destekten (sarı) toparlandıktan sonra yükseliş çizgisi direnci geliştirdi. MACD çizgileri ise sıfır noktası ile aradaki farkı kapatmaya çalışırken yükseliş yönlü bir geçiş yaptı. Boğaların, hatlar hala MACD’nin dengesinden uzak olduğu mevcut momentumda avantaj elde etmek için uzun bir yolu var.

Alıcılar, çok gergin RSI okumaları ile 20/50 EMA arasındaki boşlukla kısa vadeli bir ralli için adım atmaya çalışacaklar. XRP ise düşük ticaret hacimleri ve düşüş eğilimi gösteren flama yapısı nedeniyle uzun zamandır beklenen bir toparlanmaya tanık olabilir. Son olarak, Bitcoin‘e  göz kulak olmak çok önemli olacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.