Altcoin HaberleriAnaliz

Ripple (XRP) Yükseliş Trendini Koruyor! Analistler Fiyat Hedefini Belirledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para Ripple (XRP), 8 Eylül itibarıyla Rakuten borsasında tekrardan listelenecek. SEC davası devam ederken analistler XRP fiyatında büyük bir fiyat hareketi bekliyor. Analistler, volatilitede büyük çaplı bir artış öngörürken XRP fiyat hedefi de belirledi.

Ripple (XRP) Yükseliş Trendini Koruyor!

Kripto para piyasasının en büyük altıncı altcoin’i XRP, yukarı yönlü bir artışa hazırlanıyor olabilir. Boğa koşusunun ikinci ayağında kazançlarını katlamak isteyen XRP, %120’nin üstünde bir rallinin pol pozisyonunda içeriyor. XRP aylık düzeyde %80’nin üstünde artış kaydetti.

Ripple (Xrp) Yükseliş Trendini Koruyor!
Ripple (Xrp) Yükseliş Trendini Koruyor!

XRP’nin beklenen rallisinin 3 doları hedeflediğini belirten analistler, popüler kripto paranın sıçrama yapmasını bekliyor. Ripple ile SEC arasındaki davanın devam etmesi dolayısıyla XRP fiyatı etki altında kalıyor. Ancak son dönemlerde davadan bir miktar bağımsız hareket eden XRP, yükseliş trendini hızlandırıyor.

XRP Army topluluğu, Ripple&SEC davasını yakından takip ederek tüm güncellemeleri anbean kripto para piyasası katılımcılarına iletiyor. Ripple, SEC’ten çalışanların kripto varlıklarını açıklamasını istedi. Bu isteği reddeden SEC bilgileri açıklama taraftarı olmadı. Red gerekçesinin ise Ripple&SEC davasıyla bu mevzunun “ilgisiz” olması olarak kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple (XRP) Nedir? Ripple Avantajları Nelerdir?

Kaydedilen Kazançlar ve Tahminler

Ripple aleyhine gerçekleşen SEC hamleleri, sekiz ayı aşkın bir süredi XRP fiyatı üstünde direkt tesirinde bırakır yarattı. Bununla birlikte analistler, popüler kripto para biriminin momentum kazanmaya başladığını belirtti. Geçtiğimiz hafta sonu süresince önder kripto para Bitcoin (BTC) öncülüğüne birçok altcoin yükseliş trendi kazanmıştır.

XRP geçtiğimiz haftadan bu yana %20, aydan itibaren ise %80’in üstünde kazanç elde etti. Öte taraftan Japonya merkezli alım satım platformu Rakuten, XRP’yi relist edeceğini duyurdu. 8 Eylül itibarıyla XRP işlemlerinin açılması planlandı.

Uzman kripto para analisti Michael Van de Poppe, medyaya yansıyan son demecinde XRP için yükseliş tahmininde bulundu.

UYARI:   yazımızda yer verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.