Altcoin HaberleriHaberler

Beşiktaş, Taraftar Token Platformu Bitci ile Sponsorluk Anlaşmasına İmza Attı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye liginin en büyük kulüplerinden kabul edilen Beşiktaş, Bitci ile sponsorluk anlaşmasına vardı.

Türkiye futbol ligi ekiplerinden Beşiktaş, Taraftar token  platformu Bitci ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Beşiktaş, Bitci ile el sıkışırken kripto para sektörü ile etkileşime giren üç büyükler arasına katıldı.

Beşiktaş’tan Dev Anlaşma

Türkiye liginin en büyük kulüplerinden kabul edilen Beşiktaş, Bitci ile sponsorluk anlaşmasına vardı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün resmi sitesinden meydana getirilen duyuruda, öncü taraftar token platformu Bitci ile tribün adı sponsorluğu anlaşmasına varıldığı açıklandı.

Türkiye’de ateşli taraftar topluluğuna sahip kulüplerden kabul edilen Beşiktaş, yeni adımıyla birlikte kripto topluluğuna coşku yaşattı. Bitci ile meydana getirilen anlaşmanın ayrıntıları BJK’nin resmi internet sitesinde belirtilirken şunlar kaydedildi:

Şirketimiz ile Bitci Teknoloji A.Ş. içinde yürütülen görüşmeler neticesinde, Tribün Sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki öteki reklam haklarının kullanılması karşılığında 2021-2022 sezonundan adım atmak suretiyle 3 sürem için Şirketimize toplam 5.627.000 Avro + KDV ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Beşiktaş, bir taraftar token platformu ile anlaşmasının arkasından BJK token söylentileri kuvvetlendi. Ülkemizde Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Göztepe, Trabzonspor benzer halde takımların taraftar token’ları bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Fenerbahçe Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

BJK Token Geliyor Mu?

Son olarak Fenerbahçe’nin de kripto para sektörüne giriş yapmasıyla, büyük takımlar içinde taraftar token’ı bulunmayan tek ekip Beşiktaş kaldı. BJK, hızla yükselen kripto para piyasası benimsenmesi ve taraftar token çılgınlığını daha iyi kavramak adına biraz daha bekliyor olabilir.

Dünyanın her yerinden en popüler futbol kulüpleri, basketbol ekipleri, boksörler, e-spor’cular fan token çılgınlığına dahil olmuş durumda. PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Manchester City, Roma benzer halde dünya devi kulüpler fan token sahibi olan yalnızca küçük bir grubu oluşturuyor. Beşiktaş JK fan token adına şu ana kadar en mühim gelişme Bitci sponsorluk anlaşması olarak kayıtlarda yer aldı. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş, fan token konusunu şu an için masada tutabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.