HaberlerAltcoin Haberleri

SEC’in Menkul Kıymet İlan Ettiği Altcoinler Hangileri?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CoinGecko, kripto veri platformu olarak, kripto paraların menkul kıymet olarak yansıtıldığı bir endeks başlattı.

ABD’nin düzenleyici kurumları, kripto projelerine yönelik oldukça baskıcı bir yıl geçirmektedir. SEC, birçok kripto para biriminin menkul kıymet olduğunu açıkladı. Menkul kıymet iddialarına maruz kalan kripto paralarda büyük düşüşler yaşandı ve yatırımcılar arasında panik havası oluştu. CoinGecko, yeni çıkardığı endeks ile bu duruma karşı adım atmaktadır.

Iste Menkul Kiymet Olarak Gorulen Kripto Paralar2
Sec’in Menkul Kıymet İlan Ettiği Altcoinler Hangileri? 3

CoinGecko, Menkul Kıymet Endeksinin Startını Verdi!

CoinGecko, kripto para birimlerinin takibini kolaylaştıran bir endeks başlattı. Bu endeksin toplam piyasa değeri yaklaşık 85 milyar dolar civarında bulunuyor. CoinGecko sözcüsü, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, endeksin bu ayın başında faaliyete geçtiğini ve SEC tarafından menkul kıymet olarak kabul edilen kripto projelerini ele aldığını belirtti.

ENDEKSTE YER ALAN KRİPTO VARLIKLARIN Tümü

BNB, ADA, SOL, TRX, MATIC, TON, BUSD, ATOM, FIL, ICP, NEAR, ALGO, SAND, AXS, MANA, FLOW, CHZ, BTT, DASH, NEXO, LUNA, UST, AMP, OMG, POWR, COTI, XYO, VGX, KIN, LCX, RLY, MNGO, RGT, DDX, LBC, NGC, MIR, DRGN, KROM, SALT, DFX, TKN, IHT, HYDRO, HEX, EMAX, PLS, FTT ABD’li düzenleyici kurum 68 kripto projesini menkul kıymet olarak kabul etse de CoinGecko endeksinde 48 proje yer alıyor.

Bu endeks aynı zamanda kripto piyasasının 1,21 trilyon dolarlık toplam değerinin 84 milyar dolarlık bölümünü kapsıyor. Son olarak, SEC Başkanı Gary Gensler, Bitcoin dışındaki tüm kripto para birimlerinin menkul kıymet olarak sınıflandırıldığını açıklamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.