HaberlerTüm Haberler

Sam Bankman-Fried, Düzenleyicilerle Temasa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Adalet Bakanlığı’na göre Sam Bankman-Fried, FTX’i kurtarmak için yabancı düzenleyicilerle temasa geçti.

Son yılların en tanınmış kripto aktörlerinden biri olan Sam Bankman-Fried (SBF), yasal sürece çok zaman ayırıyor. SBF, milyonlarca yatırımcının sefaletinden sorumlu tutuluyor ve FTX’in iflasının ana şüphelisi olarak görülüyor. ABD Adalet Bakanlığı, aylardır yakından incelenmekte olan bir dizi davada yeni bir suçlamada bulundu.

1200X 1

Sam Bankman-Fried ve Yabancı Düzenleyicilere Yanaşıyor

ABD Adalet Bakanlığı’na göre, Sam Bankman-Fried’in FTX’teki varlıklarını yabancı makamlara devretmeye çalıştığı iddia ediliyor. SBF’nin ABD’deki iflas işlemlerini durdurma çabaları da bakanlık tarafından bununla ilişkilendirildi.

Federal savcılar, SBF’nin uluslararası yetkililerin soğukkanlılığını kaybedeceğine ve sonunda FTX’in kontrolünü yeniden ele geçireceğine inandığını iddia ediyor. The Wall Street Journal’ın raporu, SBF’nin ilk reddini de gündeme getirdi.

SBF’nin, FTX’in tüm varlıklarını yabancı düzenleyicilere devrederek Amerikan davasını uzatmaya çalıştığı iddia ediliyor. Bu yaklaşımda yargılama olmayacak ve Amerika Birleşik Devletleri bu varlıklara erişemeyecektir.

Bu suçlamalar, FTX’in kurucu ortaklarından Gary Wang’ın federal yetkililerle işbirliği yapmasından kaynaklanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.