Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin 60.000 Doların Altına Geriledi! Piyasa Kızıla Büründü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin (BTC), saatler içerisinde yaklaşık 5.000 dolar silerek 60.000 dolar seviyesinin altına geriledi. BTC fiyatında yaşanan bu sert düşüşle birlikte piyasa adeta kızıla büründü!

Bitcoin 60.000 Dolar Altına Geriledi

Yeni güne düşüşle başlayan lider Bitcoin, saatler önce sert bir düşüş başlattı ve 58.000 dolar seviyelerine kadar geriledi. Lider kripto para birimi sabah saatlerinde 61.000 dolar seviyelerinde hareket ederken 58.000 dolara geri çekildi.

Daha tekrardan yukarıya doğru harekete geçen Bitcoin (BTC), 59.000 dolar seviyelerine kadar terfi etti. Düşüşün nedeni tam olarak bilinmese de Bitcoin’de yaşanan bu düşüş piyasa düzeltmesi olabilir.

Bitcoin Düşüş
Bitcoin Düşüş

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %6’lık bir düşüş yaşayan Bitcoin, 58.995 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Piyasa Kızıla Büründü!

Lider kripto para birimi Bitcoin’de yaşanan bu sert düşüş altcoin’leri de etkiledi. Öyle ki  Ethereum yeniden 4.000 doların altına geriledi ve 3.931 dolar seviyesine kadar düştü. ETH, şuan da yeniden 4.000 dolar seviyesini zorluyor.

Öte taraftan majör altcoin’lerden Binance Coin (BNB) son 24 saatte 489 dolar ile en yüksek seviyeden işlem görürken fiyat 440 dolara kadar geri çekildi.

Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Ripple’da (XRP) birçok altcoin’de iki haneli düşüşler gerçekleşti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.