Haberler

4 ETH’ye Bored Ape NFT’si Aldı, 1.2 Milyon Dolarlık Teklifi Reddetti

Geçen yıl 4 Ethereum değerinde Bored Ape NFT alan adam 1,2 milyon dolarlık teklifi neden reddettiğini açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mayıs 2021’de 17 bin dolardan daha az ödediği bir NFT‘ye 1,2 milyon dolarlık teklifi reddederek “anında milyoner” olmayı elinin tersiyle geri çevirdi.

Milyonluk NFT ve Reddedilen Teklif

Bored Ape Yacht Club koleksiyonunda bulunan söz konusu NFT, zamanında tam olarak 4 Ethereum karşılığında alınmıştı. Bilmeyenler için özetlemek gerekirse; bezgin suratlı 10.000 adet NFT’den oluşan bu koleksiyon çok kısa sürede büyük bir popülarite yakaladı.

Koleksiyonda sahip olduğu nadirliğe göre çeşitli özellikleri bulunan NFT’ler kendi aralarında gözlüklü, şapkalı gibi farklı itemler ile karşımıza çıkıyor.

2 Şubat 2022’de, @ElectionDayMad1 adlı Twitter kullanıcısı, bir maymun NFT’si için 420 ETH teklifini geri çevirdiğini açıkladı. Bu yazının yazıldığı sırada, tam olarak 1,2 milyon dolar değerinde… Daha etkileyici olan ise kullanıcı 1 Mayıs’ta bunun için yalnızca 4 ETH ödemişti.

Peki, Milyonluk Teklifi Neden Reddetti?!

Oldukça nadir özelliklere sahip olan bu NFT’yi sahibinin reddetme sebebi ise şu şekilde;

”Sahip olduğum bu NFT, şirketim ve markam için oldukça önemli… Bu marka yüzü ile daha fazla para kazanabileceğime inanıyorum ve bu yüzden satmayı düşünmüyorum.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.