Haberler

Milyarder Yatırımcı David Rubenstein’ten Bitcoin’e Destek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyarder yatırımcı David Rubenstein, kripto para birimleri ve özellikle Bitcoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

The Carlyle Group’un kurucusu olan Rubenstein, Bitcoin’in gelecekte de var olacağına inanıyor ve bu konuda yoğun bir ilgi olduğunu vurguladı. Kendisi daha önce “Keşke daha önce Bitcoin alsaydım” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Rubenstein, Bitcoin’in sürekli olarak gelişmeye devam edeceğini ve kaybolmayacağını ifade etti.

Qwf
Milyarder Yatırımcı David Rubenstein'ten Bitcoin’e Destek! 3

David Rubenstein, Bitcoin Üzerine Konuştu!

Geçtiğimiz gün Bloomberg’e demeç veren milyarder David Rubenstein, Bitcoin üzerine konuştu. Rubenstein, Bitcoin’in önemini vurgulayarak, gelecekte de merkezi bir konumda kalacağına inandığını söyledi.

Dünya genelinde Bitcoin’e olan ilginin gittikçe arttığını ve bu ilginin büyük boyutlara ulaştığını belirtti. Milyarder yatırımcı, her ne olursa olsun Bitcoin’in ortadan kaybolmayacağını dile getirdi. Ayrıca, merkezi olmayan bir sistemde işlem yapmanın ve bunu gizli tutabilmenin avantajlarına da değindi.

Rubenstein, insanların merkezi olmayı tercih edeceğini vurgulayarak, kurumsalların Bitcoin’e olan olumlu bakış açısının devam ettiğini ve Bitcoin ETF başvurularının son dönemde dikkat çektiğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.