Altcoin Haberleri

VRA Token’de 57.38 Milyon Dolar Değerinde Yakım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Verasity (VRA), büyük topluluk görüşmelerinin ardından maksimum arzının yüzde 50’sini yakarak 10 milyar adet VRA token’ı dolaşımdan çıkardı. Bu hamle, sevilen altcoin Verasity’nin kripto tarihindeki en büyük topluluk görüşmelerinden biriyle gerçekleşti.

57.38 Milyon Dolar Değerinde VRA Token Yakımı Gerçekleşti

Verasity, patentli Blockchain teknolojisi ‘Proof of View’ ile desteklenen anti-bot reklam teknolojisi teklifinin ticari başarısının ardından, 10 milyar adetlik stratejik rezerv token’ine ihtiyaç duymadığını açıkladı. Verasity’nin ardından VeraViews, sunduğu çözümün halihazırda müşteriler tarafından kullanıldığını ve iş geliştirmenin yıl boyunca devam edeceğini duyurdu.

VeraViews, Verasity’nin artık sunduğu teknolojiden elde edilen geliri kullanarak operasyonlarını genişletebileceği ve ölçeklenebileceği inancıyla 10 milyar adet VRA token’ının yakılması önerisinde bulundu. Ticari benimsenme ve şeffaf iletişime güçlü bir şekilde odaklanan Verasity, 500 binden fazla topluluk üyesinin katılımıyla token yakımı için onay aldı. Bu şekilde bugün topluluk katılımıyla alınan token yakım kararı hayata geçirildi.

Toplulukla yapılan görüşmelerin ardından, başlangıçta gelecekte kullanılmak üzere tutulan stratejik rezerv cüzdanının parçası olarak basılan 10 milyar adet VRA token yakıldı. Bu kararla birlikte bugün, 57.38 milyon dolar değerindeki 10 milyar adet VRA token dolaşımdan çıkarıldı. Bugünkü token yakımıyla VRA’nın dolaşımdaki arzı yaklaşık 10 milyar adet ile sınırlı hale geldi.

Vra Token'De 57.38 Milyon Dolar Değerinde Yakım!

Yakım Duyurusu Sonrası VRA’nın Fiyatı Yükselişe Geçti

Verasity’nin token yakımı duyurusu sonrasında VRA’nın fiyatı yükselişe geçti. CoinMarketCap verilerine göre VRA’nın fiyatı son 24 saatte %10’un üzerinde artarak 0,005736 dolara kadar yükseldi.

1 Kasım 2021 tarihinde 0,08683 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) gören VRA, o zamandan bu yana zorlu bir süreçten geçti. Güncel fiyatlarla ATH’ının %93,43 altında işlem gören altcoin, piyasa gözlemcileri tarafından uzun vadede token yakımlarının VRA’nın fiyatına olumlu etki edeceği için yakından takip edilmesi gereken bir durum olarak değerlendiriliyor.

Verasity Vra Altcoin Fiyat

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.