Altcoin Haberleri

SHIB daha önce yüzde 100’lük sıçrama yaşadığı fiyat seviyesine döndü! Yeni bir sıçrama gelir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında geçtiğimiz sene köpek temalı şaka coini fırtınası esti. Bu süreçte Dogecoin (DOGE), piyasanın en büyük meme token’ı olarak rekorlar üzerine rekorlar kırarken, Dogecoin’den ilham alan diğer birçok meme token da yükselişler kaydetmeyi başardı. Bu varlıklardan biri olan Shiba Inu, Ekim 2021 döneminde tarihi zirvelerini gördü ancak bu aşamadan sonra beklenen yükselişleri bir daha yakalayamadı. SHIB, bu kez de Temmuz ayında görmüş olduğu dip bölgeye dönüş yaptı.

SHIB VİRGÜLÜN SAĞINA BİR SIFIR DAHA EKLEDİ

Shib Virgulun Sagina Bir Sifir Daha Ekledi

Türk yatırımcılarının da yoğun ilgi gösterdiği altcoinlerden biri olan SHIB, Ekim 2021 döneminde 0,000088 dolara ulaşarak ATH belirlemişti. Ancak SHIB, 2022 yılı genelinde gelen düşüş eğiliminden kaçamadığı gibi, Bitcoin’de (BTC) görülen son düşüşlerle birlikte tetiklenen geri çekilmelerden de kaçamadı. Bitcoin’in 19 bin doların altına sarkmasıyla birlikte sert düşen SHIB, virgülden sonrasına bir sıfır daha ekleyerek 0,0000098 dolar seviyesine geriledi. SHIB bu yerel dip seviyesini son olarak Temmuz ayında görmüştü.

DAHA ÖNCE BURADAN SIÇRAMA YAPMIŞTI

Shiba Inu, yeniden Temmuz’daki dip seviyesine dönüş yaptı ancak hatırlanacağı üzere söz konusu dönemde SHIB, bu seviye görüldükten sonra gelen yükselişler ile değerini yüzde 100 oranda artırmıştı. Böylece SHIB, 14 Ağustos tarihinde 0,000018 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Shiba Inu’nun Temmuz’da gördüğü dip seviyeye dönmesi yatırımcıları elbette üzdü ancak bu seviyenin, daha önce yüzde 100’lük bir sıçramaya sahne olmuş olması, benzer bir senaryonun gerçekleşebileceğine dair umutları güçlendirdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.