HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu’nun Yakım Oranı Düşüşe Geçti!

Shibburn portalından alınan verilere göre, piyasadaki en popüler meme tokenlerinden biri olan Shiba Inu (SHIB), son 24 saat içinde yanma oranında %15'lik bir düşüş yaşadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu’nun yakım oranı düşüşe geçti. Shibburn portalından alınan verilere göre, piyasadaki en popüler meme tokenlerinden biri olan Shiba Inu (SHIB), son 24 saat içinde yanma oranında %15’lik bir düşüş yaşadı.

Yakma hızı hızla artıyor ve Shiba Inu’nun (SHIB) değeri son birkaç hafta içinde yükseliyor. Değer o kadar hızlı yükseldi ki, pazara daha fazla insan girdi ve bu da daha fazla yanmaya neden oldu. Haftanın son gününde ise son 24 saatin azaldığı görülüyor.

Shiba Inu Yakma Oranı Düşüşte

Shiba Inu, geçen hafta yaklaşık %250 artışla 133 milyonu aştı. Çok sayıda SHIB hala yanma olsa bile, yanma oranı düşüyor.

Shibburn web sitesine göre, yazının yazıldığı tarih itibariyle, önceki 24 saat içinde 213.309.846 SHIB yakılmıştı.
Bu, bir gün boyunca %15’lik bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Çevrimiçi perakendeci Shib SuperStore’u yöneten Travis Johnson, Ağustos ayında şirketin 14 milyondan fazla SHIB’yi yakmak için bir Amazon ortaklık programı kullandığını tweetledi. Yakma projesinin kurucusu hala pazardaki Shiba Inu sayısını düşürmeye kararlı ve Amazon’un güvenli bir yakıcı olduğunu düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.