Haberler

SHIB Yüzde 10’luk Yükseliş Yaşadı

Son günlerde kripto piyasasında yaşanan yükseliş, birçok altcoin'in ön plana çıkmasını sağladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde kripto piyasasında yaşanan yükseliş, birçok altcoin’in ön plana çıkmasını sağladı. Özellikle Solana, Chainlink, Mina ve Avalanche gibi projeler yoğun ilgi gördü. Ayrıca Aptos ve Arbitrum gibi yeni projelerin de popülerlik kazandığı görüldü. Bitcoin (BTC) öncülüğünde başlayan boğa piyasasında, yatırımcılar yükselişin sonraki aşamasını merakla bekliyor.

Memecoin’ler arasında piyasa yükselişinden ayrışamayan Shiba Inu (SHIB), son 24 saatte yüzde 10’luk bir yükseliş gerçekleştirdi. SHIB fiyatı, bir sıfır silmeye oldukça yaklaştı.

SHIB’in yükselişi Memecoin’leri Hareketlendirebilir

Popüler memecoin Shiba Inu (SHIB), potansiyel bir yükseliş sinyali veriyor. Beklentilere göre SHIB’nin yükselişi, diğer memecoin’lerin de hareketlenmesine yol açabilir. Özellikle Dogecoin (DOGE) ve Floki (FLOKI) gibi memecoin’ler, SHIB’nin yükselişine eşlik edebilir.

SHIB tarafında son günlerde ilginç bir on-chain gelişme yaşandı. SHIB balinaları, son 24 saat içinde trilyonlarca SHIB’i cüzdanlar arasında transfer etti. Bu gelişme, yükseliş beklentilerini artırdı. SHIB, gün içinde yüzde 10’dan fazla bir yükseliş gerçekleştirerek 0.000009 doların üzerinde kalmayı başardı. Bu seviyedeki kalıcılık, yakın bir zamanda bir sıfırın silinmesine işaret edebilir.

Shib Grafik Fiyat

SHIB İçin Direnç ve Destek Seviyeleri

SHIB’nin yükseliş trendini sürdürebilmesi için 0.00000947 dolar seviyesindeki direncin aşılması gerekiyor. Direncin aşılması ve kalıcılık sağlanması durumunda SHIB, 0.00001049 dolara kadar yükselerek bir sıfır silme potansiyeli taşıyor. Ancak 0.00001049 doların da aşılması halinde SHIB, kısa sürede 0.000011 doları görebilir. Bu seviye, SHIB için potansiyel bir yükseliş hedefi olarak gösterilebilir.

Diğer yandan olası bir SHIB yükselişi, DOGE ve FLOKI gibi memecoin’leri de canlandırabilir. Düşük piyasa değerine sahip memecoin’ler de SHIB liderliğinde yükselişe geçebilir.

Ancak SHIB’de olası bir satış baskısı ve piyasanın negatif yöne dönmesi durumunda düşüş eğilimi derinleşebilir. SHIB’nin izlenebilecek destek seviyeleri ise 0.00000868 dolar ve 0.00000774 dolar olarak belirlenmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.