HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi Toparlanıyor! İşte Detaylar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının kısa vadeli diamilkler ile ilgili pozitif veya negatif bakışını değerlendiren Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, yüzde kaybın ardından toparlanmaya başladı. .

Aç Gözlülük ve Korku Endeksi Toparlanma Belirtileri

Alternative me web portalı tarafından paylaşılan verilere göre Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi üç gün içerisindeki yüzde 50 kaybın ardından toparlanmaya başladı. Hala korku bölgesini ifade eden 43 seviyesinde konumlanan endeks, nötr bölgeye doğru hareket ediyor.

Bitcoin Korku Ve Açgözlülük Endeksi
Bitcoin Korku Ve Açgözlülük Endeksi

Geçtiğimiz gün Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, ekim başından bu yana kaydedilen en düşük seviye olan 34’ü işaret ediyordu. Bu bağlamda mevcut durumda gösterge, aşırı korku bölgesine düşmekten kaçmayı başardı. Korku ve Açgözlülük Endeksi yalnızca on gün önce 84 ile aşırı açgözlülük sinyali veriyordu. Bu yükseliş, lider kripto para Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesine uzanmasıyla doğrudan bağlantılı.10 Kasım 2021’de amiral gemi, ABD’deki rekor kıran enflasyon artışının etkisiyle 69.000 dolara dokunarak ATH kaydetmişti.

[ccpw id=”9904″]

Milyar Dolarlık Pozisyonlar Tasviye Edildi!

Yaklaşık olarak üç gün içerisinde 1.1 milyar dolarlık short ve long pozisyon tasfiye edildi. Bitcoin’in muhteşem koşusunun yerini önemli bir düzeltme aldı. BTC, ekim ortasından bu yana tüm kazançlarını saatler içerisinde silerek 56.500 dolara kadar düşüş yaşadı.

Bu tren, kripto alım satım çiftlerinde büyük tasfiyelerle sonuçlandı. Analitik gösterge tablosu Coinglass tarafından paylaşılan verilere göre kripto yatırımcıları 16 ve 18 Kasım arasında 1.12 milyar dolardan fazla kayıp yaşadı. Tasfiye edilen pozisyonların büyük çoğunluğu ise Bitcoin ve Ethereum boğaları tarafından açılmıştı

[ccpw id=”9919″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.