Haberler

Shiba Inu ($SHIB), Dolaşımdaki Arzı Azaltmak İçin Kendi Token Yakma Portalını Başlatacak

Shiba Inu'nun, kripto para birimi topluluğunun dolaşımdaki arzını azaltmak amacıyla tokenleri yakmasına yardımcı olacak bir portal oluşturuyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimi Shiba Inu’nun ($SHIB) arkasındaki ekip, kripto para birimi topluluğunun dolaşımdaki arzını azaltmak amacıyla tokenleri yakmasına yardımcı olacak bir token yakma portalının yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Shiba Inu ekip üyesi Archangel, Watcher Guru ile sosyal medyadaki Bana Her Şeyi Sor (AMA) oturumunda, projenin merkezi olmayan borsası ShibaSwap’ın yeni bir sürümü başladığında, bunun bir “yakma portalı” içereceğini belirtti.

Yakma portalı, platform kullanıcılarının düzenli olarak SHIB’yi yakmasını kolaylaştıracak ve dolaşımdaki arzını etkin bir şekilde azaltacak şekilde ayarlanmıştır. Talebin sabit kalması veya artması ve arzın yakılması gibi, kripto para birimi alanında token yakma popülerdir, bir tokenin fiyatı etkili bir şekilde deflasyonist olduğu için yükselme eğilimindedir.

Archangel ayrıca SHIBArmy’nin kripto para biriminin yanma mekanizması konusunda gerçekçi olması gerektiğini ve dolaşımdaki arzının %90’ının yakılmasını beklememesi gerektiğini kaydetti. Özellikle, kripto para arzının yaklaşık %41’i zaten yanmış durumda.

Token yakma izleme platformu Shibburn’den alınan verilere göre, kripto para birimi piyasaya sürüldüğünden beri toplam 410.30 trilyon SHIB yakıldı. Başlangıçta, Shiba Inu’nun toplam bir katrilyon token arzı var, ancak bunların %50’si merkezi olmayan borsa Uniswap’ta likidite sağlamak için akıllı bir sözleşmede kilitlendi, diğer yarısı ise Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’e gönderildi.

Yakma portalı duyurusu, Shiba Inu’nun geliştiricilerinin, kripto para biriminin yaklaşmakta olan Metaverse’i olan Shiberse’de 99.000 arsa arazisini serbest bırakmayı planladıklarını açıklamasıyla geldi. Bu arsaların 35.000’i LEASH token sahiplerine satılacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.