Analiz

Cardano (ADA), Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimleri son dönemde art arda gelen haberler sebebiyle düşüş trendinden bir türlü kurtulamadı. Bitcoin ve altcoin’ler düşerken ADAAVAX ve SOL‘da  son durum ne?

Cardano (ADA) Fiyat Analizi

Cardano, geçtiğimiz gün %9,4’ün üstünde kıymet kazanmıştır. Ancak 2,45 dolar seviyesinde bir dirençle karşılaştı ve bu direnci kıramadı. Dolayısıyla ADA sabah saatlerinde yönünü aşağıya çevirdi ve yeni bir düşüş başlattı.

Öyle ki Cardano, gün içinde 2.45 dolardan 2.15 dolara kadar geriledi. Ek olarak trader’ların 20 günlük EMA eşiğinde satış baskısını arttırdığı görülüyor. Bu nedenle ayılar şimdi fiyatı 1.94 dolar ve 1.83 dolar seviyesinin altına düşürmek için savaş verecekler.

Cardano (Ada) Fiyat Analizi
Cardano (Ada) Fiyat Analizi

ADA‘nın bu seviyelerin altına düşmesi fiyatın daha da güneye çekilmesi ile sonuçlanabilir.

Popüler altcoin gün içinde %4.18’lik bir düşüş yaşadı ve an itibarıyla 2.27 dolar bandında hareket etmeye devam ediyor.

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi

Son devrin parlayan yıldızı AVAX ise geçtiğimiz hafta içinde inanılmaz bir artış başlattı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 78 dolara dokundu.

Son 3 gündür düşüş yaşayan AVAX, fiyat düzeltmesi yapıyor olabilir. Analistler popüler altcoin‘in ilk olarak destek seviyesine kadar gerileyip sonrasında yeni bir artış başlatmasını bekliyor. AVAX bu destekten dönerse ilk hedef olarak 90 doları ziyaret edebilir.

Avalanche (Avax) Fiyat Analizi
Avalanche (Avax) Fiyat Analizi

Ancak boğalar kontrolü kaybeder ve fiyat 20 günlük EMA’nın altına düşerse, AVAX fiyatı ilk olarak 48 dolara ve peşinden 43.06 dolara gerileyebilir.

Son 24 saatte %5,21’lik düşüş kaydeden Avalanche, an itibarıyla 67.91 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

215 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini belirleyen popüler kripto para birimi Solana (SOL), uzun bir süredir düşüş trendini sürdürmeye devam ediyor.

Solana fiyatında ara ara iniş ve çıkışlar yaşansa da popüler altcoin genel olarak 130 dolar ile 150 dolar içinde sıkışmış gözüküyor. Öte taraftan Solana günün erken saatlerinde 140 dolar civarında hareket ederken, gün içinde 125 dolarlık dip seviyeye dokundu.

Solana (Sol) Fiyat Analizi
Solana (Sol) Fiyat Analizi

Ek olarak ayılar geçtiğimiz günlerde fiyatı 20 günlük EMA’nın altına çekti. Dolayısıyla analistler Solana fiyatının gelecek günlerde 108 dolar seviyesine kadar çekilebileceği yönünde tahminlerde bulunuyor.

Ayrıca boğalar bu bölgede güç kazanıp fiyatı düşüş trendi çizgisinin üstünde tutmayı başarırsa Solana fiyatı önce 170 doları ve peşinden 200 doları hedefleyebilir.

SOL, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %2.49’luk bir düşüş gerçekleştirmiş oldu ve 136,70 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.