HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

İsviçre Bankası Julius Baer, Kripto Varlık Hizmeti Sunacak!

İsviçre'nin En Köklü Bankalarından Julius Baer, Bitcoin Hizmetleri Sağlayacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İsviçre bankası Julius Baer, kripto varlık hizmeti sunacak. İsviçre’nin en eski bankalarından Julius Baer, yüksek net değerli bireylere Bitcoin hizmetleri sağlamak için bir deneme programı kurdu.

Bloomberg’e göre, İsviçre’nin en eski finans kuruluşlarından biri olan Julius Baer, en zengin müşterilerine Bitcoin ve kripto varlık hizmetleri sunmak için bir deneme programı başlattı. Danışmanlık, ticaret ve yatırım bu hizmetlere örnektir. Şirketin CEO’su Philipp Rickenbacher, mevcut türbülansın varlık sınıfı için “belirleyici bir an” olabileceğini belirterek kripto para piyasasına da hitap etti.

Firma, müşterilerine kripto hizmetleri sağlamanın yanı sıra, İsviçre’nin iki tam lisanslı kripto bankasından biri olan SEBA Crypto AG’ye yatırım yaptı. Kripto para birimleri, blok zinciri veya merkezi olmayan (DeFi) çözümlerle ilgilenen müşterilerin kendi çalışmalarını üstlenmeleri gerekecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.