HaberlerEthereum Haberleri

Gelişmeler Piyasayı Hareketlendirdi: Ethereum (ETH), Yeni Rekor Belirledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum (ETH), Bitcoin’in izinden giderek başlattığı yukarı yönlü fiyat hareketleri yeni rekor belirledi.

Gelişmeler Piyasayı Hareketlendirdi

ABD enflasyon verisinin açıklanmasının ardından lider kripto para birimi  Bitcoin, yükseliş ivmesi kazandı ve yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydederek yeni ATH belirledi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yıllık enflasyon oranının, 1990 yılından bu yana kaydedilen en yüksek oran olan %6,2 olarak açıklanması, Bitcoin’i 69.044 dolar fiyat seviyelerine ulaşmasını sağlayan yukarı yönlü fiyat hareketlerini tetikledi.

Ethereum’dan Yeni Rekor!

Lider altocin Ethereum da, Bitcoin’in izinden giderek yüksek değer artışları kaydetmeye başladı. Ethereum, 4.700 dolar fiyat seviyelerinden kaydetmeye başladığı yukarı yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 4.900 dolar fiyat seviyelerine yaklaştı ve CoinMarketCap verilerine göre 4.851 dolar seviyelerine ulaşarak 5.000 dolar yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Eth Rekor
Eth Rekor

Ethereum Fiyat Performansı

Ethereum, gerçekleşen bir dizi başarılı güncelleme ve ağa getirilen yeni ETH yakım mekanizması ile birlikte, arzını önemli ölçüde azaltarak deflasyonist bir yapı kazandı. Bu süreçte Ethereum, yüksek bir fiyat performansı gösterdi ve kısa zamanda önemli değer artışları kaydetti. Konuya ilişkin birçok kripto para analisti, Ethereum fiyat beklentilerini dile getirdi. Ethereum’un yakın zamanda 5.000 dolar fiyat seviyelerini aşma ihtimalinin yüksek olduğu, sosyal medyada çokça konuşuldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.