Haberler

Açığa Satış Kralı Citron Research Ethereum Satmaya Devam Ediyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının önde gelen şirketlerinden FTX imparatorluğunun sürpriz bir şekilde iflas etmesi kripto paralarda büyük çöküş getirdi. Kripto şirketlerinin FTX’in başlattığı domino etkisi ile iflasa sürükleneceği endişesi, piyasadan çok yüksek miktarda paranın buharlaşmasına neden oldu. Finans dünyasında açığa satış (short) pozisyonları ile ün yapmış Citron Research şirketi, bu piyasa koşullarında short pozisyonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Citron Research, en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum’da açığa satış işlemlerine hız kazandırdı.

Citron Research ETH Short’luyor

Citron Research 1

Lider altcoin Ethereum fiyatı geçen sene bu tarihlerde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. ETH fiyatındaki büyük değer kaybına rağmen satış baskısı devam ediyor. GameStop’a karşı açığa satış bahsinde büyük bir kayıp yaşayan Citron Research, yine short pozisyonları ile gündeme geldi. Citron Research bu sefer yeni açığa satış pozisyonu için Ethereum’u kendine hedef belirledi.

FTX’in çöküşü ve Sam Bankman-Fried’ın kripto imparatorluğunu kaybetmesi Citron Research’ün iştahını arttırdı. Sosyal medyada yapılan paylaşımda “Citron’un açığa satışı alevini yeniden ateşledi. Çünkü bu, yanlış anlamayla yükselen birçok hisse senedi gibi olduğunu kanıtladı. Birileri ödevini yaptı.” ifadeleri dikkat çekti. Citron ekibi, Bitcoin’den sonra en büyük kripto para olan Ethereum’a yönelik düşüş beklentisini vurguladı. Citron Research, ETH’nin “birçok sağduyu kusuru” olduğunu belirtti ve açığa satış pozisyonuna ekleme yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.