HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Eternity, Türkiye’ye Girmeden Önce Son Hazırlıklarını Tamamlıyor!

Shiba Inu'dan (SHIB) baş geliştirici Shytoshi Kusama, Avustralya'nın oyunun Türkiye'de piyasaya sürülmesinden önce son test alanı olarak hizmet edebileceğini belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Eternity, Türkiye’ye girmeden önce son hazırlıklarını tamamlıyor. Shiba Inu’dan (SHIB) baş geliştirici Shytoshi Kusama, Avustralya’nın oyunun Türkiye’de piyasaya sürülmesinden önce son test alanı olarak hizmet edebileceğini belirtti.

Vietnamlı kullanıcılara, Shiba Inu tarafından PlaySide Studios ile işbirliği içinde oluşturulan bir oyun olan Shiba Eternity’nin ilk test sürümüne erişim verildi. Daha sonra, Avustralya ve Endonezya’da deneme sürümleri kullanıma sunuldu. Shytoshi Kusama’ya göre, oyun tamamen piyasaya sürülmeden önce Avustralya oyunun son durağı olabilir.

Shiba Eternity için Son Test

Shiba Inu geliştiricisi Syhtoshi Kusama, oyunun test sürümleri Avustralya’da yayınlandıktan sonra Shiba Eternity topluluğundan gelen sorulara Twitter hesabından yanıt verdi.

Kusama’ya göre Avustralya, PlaySide Studios ile işbirliği içinde oluşturulan video oyunu için son test pazarı olacak. Avustralya’dan Shiba Inu ve PlaySide Studios bu nedenle merkezin son denetimlerini yapacak.

Shytoshi Kusama’ya tweet atan Türkiye’den bir kullanıcı olan Shiba Eternity için çok heyecanlı. Türk topluluğu Shiba Eternity için çok heyecanlı. App Store’dan ne zaman indirebilecekler?” sorusunu sordu.

Henüz somut bir detay vermeyen ancak oyunun Türkiye’de çıkacağını doğrulayan Kusama, şunları söyledi:

Yakında. Sırada tüm dünya var. Programa uygunuz ve buranın son test yerimiz olduğunu söyledim. Bu sefer yakında… Dürüst olmak gerekirse çok yakında.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.