HaberlerKripto Rehber

Metaverse Projesi CEEK VR Nedir? CEEK Fiyatı ve Geleceği

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda herkesin bahsettiği metaverse, geleceğin İnternet teknolojisi olarak adlandırılıyor. Metaverse bir sanal gerçeklik dünyası yaratarak, tıpkı gerçek dünyamızda olduğu gibi oyun oynayabileceğimiz, konser dinleyebileceğimiz, arazi satın alabileceğimiz veya farklı şeyler alıp satabileceğimiz bir ayna dünyası (dijital dünya) haline gelecek. Kısacası günlük hayatımızda yaptığımız hemen hemen her şeyi bu sanal gerçeklik dünyasında yapabileceğiz.

Metaverse’nin ne olduğundan kısaca bahsettikten sonra bir Metaverse coini olan CEEK VR ‘dan bahsedelim.

Ceek Vr

CEEK VR Nedir?

CEEK, müzik sanatçılarını, sporcuları ve diğer dijital içerik oluşturucuları doğrudan hayranlarıyla buluşturan bir Metaverse projesidir. Dünyanın en iyi sanatçılarıyla işbirliği yaparak sanal gerçeklik dünyasında kullanıcıları ve sanatçıları bir araya getiriyor.

CEEK’in şu anda birçok sanatçıyla anlaşması var. En ünlü ve dünyaca ünlü isimlerden biri Lady Gaga’dır.

CEEK VR, T-Mobile gibi dünyanın önde gelen teknoloji şirketleriyle de ortaklık kurdu. CEEK kendi sanal gerçeklik gözlüklerini üretmeye ve satmaya başladı ve ayrıca 360 derece VR videoları yapan stüdyoları bulunuyor.

CEEK, içerik oluşturucuların CEEK’in patentli sanal etkinlik akış platformunu kullanarak dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ulaşmak için çalışmalarından para kazanmalarını sağlayacak. CEEK, müzik sanatçıları ve yaratıcıları için yeni gelir akışları sağlayarak, hayran kitlelerine doğrudan ulaşmak ve bunlardan para kazanmak için yepyeni bir yol sunuyor. CEEK Token, blok zincirinde doğrulanan gerçek zamanlı sanatçı ödemelerini etkinleştirerek müzik sanatçıları ve içerik oluşturucular için hızlı, verimli ve sorunsuz para kazanma sağlar.

CEEK Alanı Hazır!

CEEK şu anda tiyatrolar, konser salonları, spor salonları, parti salonları ve daha fazlasını içeren bir dizi “CEEK CITY” genelinde sanal gerçeklikte sürükleyici VR deneyimleri sunuyor. Belirteç serbest bırakıldıktan sonra, son kullanıcılar satın alma, oylama, kontrol gösterileri ve daha fazlasını yapmak için CEEK token’larını kullanabilecekler.

Metaverse Liderlik Hedefi

CEEK VR’nin önümüzdeki aylarda uzun vadeli odak noktası, CEEK’i nihai mobil VR eğlence pazarı lideri olarak konumlandırmaktır. CEEK ekibinin Metaverse uzmanlığından ve ilişkilerinden yararlanmak için erken bir istismar avantajına ve benzersiz bir yaklaşıma sahiptirler. CEEK Yönetim Ekibi, Microsoft, Boeing, The The Walt Disney Company, DreamWorks SKG, 20th Century Fox, NFL, Verizon ve Zynga‘dan oluşur. endüstrinin kanıtlanmış bir liderlik geçmişi vardır.

CEEK Nereden Alınır? CEEK fiyatı ve Geleceği

Ceek Token 2018’in ikinci çeyreğinde piyasaya sürüldü, ancak Metaverse gündemde olmadığı için bu zamana kadar adından söz edilmedi ve fiyatı yükselmedi. Aslında, ilk Metaverse coinlerden biridir.

CEEK VR bugünkü fiyatı ₺1.67 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺139,062,591 TRY.

Toplam piyasa değeri 72,55 Mn dolar

Bu bağlamda, gelecekteki token fiyat değerlemeleri açısından çok iyi bir arz politikası bulunuyor.

CEEK token alabileceğiniz borsalar Hotbit ve Probit Global borsalarıdır.

Ayrıca PancakeSwap, ApeSwap gibi platformlardan da CEEK alabilirsiniz.

Ceek Usd

CEEK fiyatı Ekim ayı başında 0,0076 dolar seviyesindeydi. Metaverse coin’lerinde yaşanan boğa piyasasından nasibini alarak 1 ayda fiyat 0.12 dolara kadar çıkarak 15x lik bir kazanç sağladı.

Metaverse’de hala ucuz diyebileceğimiz CEEK yükselişini sürdürecek gibi görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.