Bitcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

SkyBridge, Bitcoin Madenciliği için Yatırım Fonu Başlattı

Eski Beyaz Saray Yetkilisi Anthony Scaramucci, SkyBridge Capital İçin Fon Başlattığını Duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SkyBridge, Bitcoin madenciliği için yatırım Fonu başlattı. Eski Beyaz Saray yetkilisi Anthony Scaramucci’nin SkyBridge Capital için  yeni bir Bitcoin (BTC) madencilik yatırım fonu oluşturdu.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yapılan bir dosyaya göre SkyBridge Capital, Bitcoin madenciliğine yatırım yapmak için yeni bir yatırım aracı oluşturdu.

Başvuruda tanımlanan yatırım aracı olan SkyBridge BTC Mining L.P. şu ana kadar yaklaşık 7 milyon dolar topladı.

Anlaşmaya aşina bir kaynağa göre SkyBridge, , endüstriyel ölçekli bir bitcoin madenciliği girişimi olan Genesis Digital Assets’e ortak yatırım yapmak üzere seçilmiş kısıtlı ortaklar için fon oluşturdu.

Genesis’in 431 milyon dolarlık sermaye turunun bir parçası olarak, SkyBridge yatırım turuna katıldı. Bu, şirketin Genesis’e ikinci bir yatırım yaptığını gösterir.

Fonun web sitesine göre, hedge fonu, First Trust SkyBridge Crypto Industry ve Digital Economy ETF ve SkyBridge Digital Innovation aracılığıyla halka açık birçok madencilik operasyonuna yatırım yaptı. Core Scientific (CORZ), Bitfarms (BITF), Marathon Digital (MARA), Iris Energy (IREN), Riot Blockchain (RIOT), Hut 8 Mining (HUT), Cipher Mining (CIFR), CleanSpark (CLSK) ve TeraWulf ( WULF) bu iki fondaki madenciler arasındadır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.