Metaverse HaberleriHaberler

2022’de Takip Edilmesi Gereken En İyi Oyun ve Metaverse Altcoin’leri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2021 yılında trendlerden düşmeyen Oyun ve metaverse altcoinleri 2022’nin trendleri arasında olması bekleniyor. Ancak bu alandaki projelerin hepsi yatırımcının para kazanmasına yardımcı olamaz. Kripto para konusunda ünlü bir girişimci olan Joe Parys‘, satın alınabilecek en iyi oyun ve metaverse altcoin listesini paylaştı.

Metastrike (MST&MTT)

Joe Parys’ın listesindeki ilk altcoin oyunu Metastrike (MST & MTT). Metastrike, oyuncuları donanımı, seviyeleri yükseltmesi, görevleri tamamlaması ve NFT ödülleri kazanması için bir dizi silah içeren blockcahain tabanlı oyundur.

Metastrike, zombi modu, takım modu ve ölüm maçı modu gibi farklı modlara sahiptir. Oyuncular haritaları özelleştirebilir ve NFT kutuları, NFT ekipmanı ve tam bir metaverse deneyimi ve gerçekten benzersiz olanı kazanabilir. Metastrike’ın ikili jeton modeli vardır: MTS jetonu ve MTT jetonu.

MTS jetonunun maksimum arzı 565 milyondur. Bu jeton, NFT düşüşleriyle veya oyun içi etkinliklerle harita görevlerini ilerletmek için kullanılacak.

MTT jetonunun sınırsız bir maksimum kaynağı vardır. Bu, Metastrike’ın oyun içi simgesidir ve ana kullanım durumu bir ödül simgesidir. Oyuncular bunu yeni haritaların kilidini açmak, oyun modlarına veya özel etkinliklere katılmak için kullanabilir. MTT, MTS jetonunu değiştirebilir, ancak oyuncuların belirli miktarda NFT’ye sahip olması gerekir.

Space Misfits (SCRW)

Listedeki ikinci altcoin ise Space Misfits (SCRW). Space Misfits, blok zincirine heyecan verici ve yoğun bir aksiyon uzay oyunu getiriyor. Yeni dünyalar keşfedin, kısıtlı kaynaklar için savaşın, filonuzu kurun ve uzayda bir servet kazanın.

Space Misfits, uzay aksiyon MMO’su kazanmak için heyecan verici bir oyundur. Burası yeni dünyalar keşfedeceğiniz, kısıtlı kaynaklar için savaşacağınız ve uzayda bir servet kazanmak için filonuzu kuracağınız yer. Space Misfits, blok zincirine heyecan verici ve yoğun bir aksiyon uzay oyunu getiriyor.

Space Misfits, CROWN ve BITS dahil olmak üzere iki jetonlu bir sistem kullanacak. Bu tokenlerin her ikisi de Ethereum ağında piyasaya sürülecek. Zincirler arası destek sağlamak için Binance smart chain ve Harmony Ağı arasında köprü kurabilirler. Bu jetonlar, metamask kullanılarak oyun hesabına jeton yatırılarak kullanılabilir.

DCAPS

Üçüncü ve son altcoin DCAPS olarak adlandırılacak. DCAP’ler, fark yaratan bir kripto para birimi veri toplayıcıdır! Merkezi olmayan bir fiyat izleyici ve pazar analizi platformu olarak DCAP’ler, hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için güçlü bir kaynak sağlamak için en çok aranan pazar iç görülerini, fiyat bilgilerini ve kullanıcı katkılı veri akışlarını bir araya getirir.

DCAPS gerçeğin bir işareti olacak. DCAPS’nin en önemli blok zinciri ve kripto para birimi verileri için tek bir gerçek kaynağı sağlamak üzere tasarlanmıştır.

DCAPS, istediğiniz verileri mümkün olduğunca doğru bir şekilde size vermeye çalışıyor. DCAPS, kripto para biriminin işletilmesini, ticaretini ve kullanımını daha basit ve çok daha ödüllendirici hale getirmeye yardımcı olmak için insanların katkıda bulunduğu veriler ve iç görülerle doludur.

Yatırımcılar bu jetonları PulsePad’de satın alabilir ve stake edebilir ve ön satışa erişebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.