Altcoin Haberleri

Günün Hareketlilik Yaşayan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 14 Ekim 2023

Küresel etmenler ve piyasa haberleri, son zamanlarda piyasasının düşüş yönlü ilerlemesine sebep oluyor. Bitcoin'in 27 bin doların altına düşmesi, altcoin'lerin de etkilenmesine neden oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel etmenler ve piyasa haberleri, son zamanlarda piyasasının düşüş yönlü ilerlemesine sebep oluyor. Bitcoin’in 27 bin doların altına düşmesi, altcoin’lerin de etkilenmesine neden oldu. Son bir haftada altcoin’lerde güçlü düşüşler yaşandı. Ancak boğaların henüz kendini göstermediği bu dönemde, kripto para birimlerinde destek seviyeleri önemli bir rol oynadı.

BTC, yeniden 27 bin dolar seviyesini geri almak için mücadele ediyor. Piyasa koşulları altında, altcoin’lerde nasıl bir fiyat hareketliliği yaşanıyor? İşte günün öne çıkan kripto paraları:

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte yüzde 6,71 artış gösteren Klaytn (KLAY), en çok yükselen coinler listesinde zirveye oturdu. KLAY, popülerlik kazanmaya devam ediyor ve yatırımcılar arasında büyük ilgi görüyor. Yüzde 6,08’lik artışla XDC Network (XDC), ikinci sıraya yerleşti. XDC, hızlı ve güvenli işlem yapabilme yetenekleriyle dikkat çekiyor ve kullanıcılar arasında tercih ediliyor.

Yüzde 4,9’luk artışla Frax Share (FXS), günün üçüncü sırasında yer alıyor. FXS, merkezi olmayan finansal protokollerin popüler hale geldiği bir dönemde önemli bir varlık haline geldi. Yüzde 4,16’luk artışla Internet Computer (ICP), dördüncü sırada yer alıyor. ICP, merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine olanak sağlayan bir platform olarak dikkat çekiyor. Son olarak, yüzde 4’lük artışla Stacks (STX), günün beşinci sırasında yer alıyor. STX, akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi için popüler bir platform olarak öne çıkıyor.

Yükselenler

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coinler listesinin ilk sırasında Rocket Pool (RPL) yer alıyor. Son 24 saatte yüzde 4,6 düşerek zirveye yerleşen RPL, piyasada değer kaybetmeye devam ediyor.

RUNE, son 24 saatte yüzde 2,97 değer kaybıyla kaybedenler listesinde ikinci sırada yer alıyor. Değer kaybıyla mücadele eden RUNE, yatırımcılar arasında bazı endişelere neden oluyor. Yüzde 2,91’lik düşüşle Mantle (MNT), kaybedenler listesinde üçüncü sırada yer alıyor. MNT, bu dönemde değer kaybına maruz kalan coinler arasında bulunuyor. Yüzde 2,10’luk düşüşle Loom Network (LOOM), kaybedenler listesinde dördüncü sıraya yerleşti. Son olarak, beşinci sırada yüzde 1,5’lik düşüşle Bitget Token (BGB) yer aldı.

Kaybedenler Listesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.