Altcoin HaberleriHaberler

Litecoin (LTC) Eylül Ayı Fiyat Performansı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları Ağustos ayında yakaladığı çıkışı eylül ayının gelmesiyle yerini düşüşe bıraktı. Ağustos ayı sonlarında geçmiş verilere bakıldığında eylül ayının negatif geçileceği bir çok kişi tarafından öngörülüyordu. Genel olrak Eylül ayı Yüksek volatilitedeki fiyat hareketleri sebebiyle kripto paralar adına oldukça olumsuz geçti. Popüler altcoinlerden Litecoin’de bu negatif geçen ay içerisinde Sahte Walmart haberi sarsıldı. Peki Litecoin (LTC) önmüzdeki ay toplarlanabilecek mi? Gelin birlikte inceleyelim…

Eylül Ayı, Piyasa Adına Yine Kötü Geçti

Eylül ayının başlarındaki kısa bir dönemde, piyasa bir ekip yükseliş sinyalleri verse de, satıcılar kısa bir süre sonra tekrardan ağırlığını hissettirdi. İlk kripto para birimlerinden Litecoin, artık bir alt kanalın içindeydi ve toparlanma başlatmak için güçlü bir destek seviyesi bekliyordu. Ancak satıcıları engellemek kolay bir iş değildi. Bu da olmayınca toparlanma süreci bir başka aya kalmış oldu.

Litecoin-Coin-Turk
Litecoin-Coin-Turk

Sahte Walmart Haberi Litecoin’e Darbe Vurdu!

Litecoin, Eylül ayına pozitif fiyat hareketleriyle başladı. Walmart’ın, online ödemelerde LTC kabul edeceğine dair meydana getirilen spekülasyonlar, kripto varlığın bulunmuş olduğu fiyat seviyesinden %45 civarında bir yukarı yönlü fiyat hareketi kaydetmesine sebep oldu. Bu fiyat hareketi de, LTC’yi, son dört ayın en yüksek seviyesi olan 232 dolar fiyat seviyesine taşıdı. Yükselişin hemen arkasından Walmart, iddiaları yalan bulunduğunu olduğunu açıklamasıyla durum tersine döndü. Walmart’ın açıklamasından sonrasında Litecoin, sert bir düşüş kaydederek 163 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Bu fiyat hareketi ile birlikte LTC, önemli bir destek seviyesinin altına düştü.

Arka arkaya, birbirine zıt yönlü gerçekleşen bu volatilitesi yüksek fiyat hareketlerinden bu yana Litecoin, düşük oranlardaki düşüş ve yükselişlerden başka herhangi bir sert fiyat hareketi kaydedemedi. Şu anda bir üst trend çizgisini kontrol etmesine karşın LTC, yukarı yönlü fiyat hareketleri için güçlü sinyaller veremiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.