Altcoin HaberleriHaberler

Solana, Yeni Bir Rekor Kırdı! SOL Yükselişinin Sebebi Ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum’un en iddialı rakiplerinden biri olarak görülen Solana (SOL) yeni bir rekor kırdı. Son 24 saatteki etkileyici performansı ile yeni bir rekor fiyata ulaşan SOL fiyatı, 218 doları geçti.

Solana’dan Yeni Rekor

Popüler kripto para birimi Solana, gün içinde %15 artış kaydederek yeni rekor kırdı. 218 dolara dokunan SOL, bu yükseliş performansının ardından 65 milyar dolarlık piyasa değerine yükseldi.

Solanaath
Solanaath

Son 24 saatlik işlem hacmi %100’e yakın artan Solana, bu performasıyla boğa görünümünü taçlandırdı. Sol fiyatı, yazının kaleme alındığı an itibariyle 209 dolardan işlem görüyor.

SOL Yükselişinin Sebebi Ne?

Popüler kripto para birimi Solana, geçtiğimiz Ocak ayı itibariyla 1.69 dolardan alım satım işlemi görüyordu. Bu inanılmaz performansı, aslında ekosistem geliştirmeleri ve doğru planlama ile daha öncesinden görülebilmekteydi.

Solana ağı, geliştirmeler ve güncellemeler için fon toplamayı sürdürüyor. Birçok projeyi bünyesinde barındıran Solana, NFT ve DeFi sektörünün patlamasıyla artış trendini hızlandırdı.

Solana Art pazar yeri ile NFT sektörüne iddialı bir giriş gerçekleştiren SOL, bu alanda ön plana çıkmaya çalışıyor. NFT alanı, mevcut dönemde inanılmaz boyutlara ulaşan ilgiyle karşılaşıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.