HaberlerBitcoin Haberleri

Mastercard Açıkladı: Kripto Paralar İçin Yeni Adım!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ödeme teknolojileri şirketi Mastercard, tüketicilerin kripto para alıp satmasına, kripto paraya dayalı özel fırsatlar sunmasına ve kripto para banka ve kredi kartlarının düzenlenmesini kolaylaştırmak amacıyla dijital varlık platformu Bakkt ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Mastercard’tan Kripto Para Adımı!

Tüketicilerin kripto para ekosistemine erişiminin artacağına anlaşmada Mastercard, ortaklarına kripto para birimi çözümleri sunabileceği belirttildi.

Mastercard’tan yapılan açıklamaya göre, tüketicilerin Bakkt platformu tarafından desteklenen cüzdanlar aracılığıyla dijital varlıkları alım, satım ve saklama kabiliyeti olduğu bildirildi.

Ödeme teknolojileri devi, kripto varlığı özel fırsatlara ilişkin çözümlere de entegre edeceği aynı zamanda ortaklarının ödül olarak kripto para birimi sunmasına ve sadakat puanları ile diğer dijital varlıklarla takas edilmesine olanacak öğrenildi.

Mastercard’ın Kripto Para Adımı, Bitcoine İvme Kazandırdı!

Bitcoin, Mastercard ile Bakkt işbirliğinin duyurulmasının ardından yaklaşık %5’lik bir fiyat artışı kaydederek. 63.076 dolar fiyat seviyesine yükseldi. Yapılan anlaşmaya ilişkin uzmanlar, bu ortaklığın kripto para birimlerinin kullanımını önemli seviyede arttıracağını ve kripto para ekosistemi adına önemli olduğu görüşründe birleşiyorlar.

Btcusdt_2021
Btcusdt_2021

Yazının yazıldığı esnada Bitcoin (BTC), 1,2 trilyon dolarlık piyasa kıymeti ile 63.076 dolar fiyat seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.