Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kriptolar yeni güne pozitif başladı, BTC ve ETH altcoin yükselişlerinde öncü oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında, son olarak ABD Merkez Bankası’nın (Fed) Eylül ayı faiz kararı etkisini göstermişti. Fed, Eylül ayında 75 baz puanlık faiz artışını duyurdu ve politika faizini yüzde 3,25’e yükseltti. Böylece Fed, üçüncü kez üst üste 75 baz puanlık faiz artışı uygulamış oldu. Fed’in faiz artırımı beklentilere paralel şekilde geldi ve kararın açıklanmasıyla birlikte kripto paralarda aşağı yönlü hareketlilik görüldü. Ancak faiz kararına ilişkin belirsizliğin ortadan kalkmasıyla birlikte bu düşüşler daha sonra yerini toparlanmalara bıraktı ve kripto para piyasasında 23 Eylül Cuma günü yukarı yönlü fiyat hareketleriyle başladı.

BITCOIN’DE SON DURUM

Bitcoinde Son Durum

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), yeni güne alıcılı başladı ve altcoinler genelinde de sabah saatlerinde yeşil grafikler öne çıktı. Kripto para piyasasının toplam değeri son 24 saatlik süreçte 952 milyar dolar seviyesine çıkarken, piyasaya bu süreçte yüzde 5 oranda yeni sermaye girişi yaşandı. Son 24 saatte Bitcoin gelen %3,97’lik değer artışıyla 19 bin 400 doların üzerine çıktı. Analistler, BTC’deki bu yükselişin arkasında son 24 saatte işlem hacminde görülen düşüşlerin etkili olabileceğini ifade ediyor. 372 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan Bitcoin’in, piyasada %39,1’lik hakimiyeti bulunuyor.

ETHEREUM’DA SON DURUM

Ethereumda Son Durum

En büyük altcoin Ethereum (ETH), son 24 saatte yaklaşık %7 değer artışı yaşadı ve 164,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile 1.350 dolar seviyesinin üzerine tırmandı. Merge sonrası düşüşe geçen ETH, son 1 haftada %8,24 oranda ve son 30 günde %16,56 oranda düşüş yaşamıştı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.