HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Ünlü Analist’ten Bitcoin ve XRP Analizi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para uzmanı Michael van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) önemli bir seviyenin altında işlem gördüğünü ve bu noktanın partinin başladığı yer olduğunu açıkladı.

Aynı zamanda, orta-uzun vadede büyük bir yükseliş beklediği XRP’nin (XRP) alım noktasında olduğunda satın alınmasını önerdi. Van de Poppe, Bitcoin’in 29 bin 800 dolar seviyesini aşması gerektiğini ve bu seviyeyi aşmasıyla birlikte ciddi bir yükseliş beklendiğini ifade etti. Şu anda, Bitcoin 29 bin 393 dolardan işlem görürken son 24 saatte %0,16 oranında değer kazandı. Analist ayrıca Ripple’ın XRP’sine de değindi ve XRP’ye giriş için uygun bir satın alma noktasının gelmesini beklediğini belirtti. “Bence iyi bir performans sergileyecek ve gelecekte kesinlikle portföyünüzde bulunmalı.” dedi.

1400X788Sbi Motor Japan Dan Xrp Ve Bitcoin Hamlesi
Ünlü Analist'ten Bitcoin Ve Xrp Analizi 3

Van de Poppe, kripto para piyasasını analiz etti ve bu ayın başındaki yükseliş çağrısını tekrarladı. Birçoğunun Bitcoin’in 12 bin dolara düşeceğini ve altcoin’lerin yeni dipler oluşturacağını düşündüğünü söyledi, ancak böyle bir senaryo beklemiyor.

Son olarak, analistin paylaştığı ‘Bir Piyasa Döngüsünün Psikolojisi’ tablosuna göre, kripto para piyasası bir sonraki boğa koşusuna başlamadan önce depresyon döngüsünden çıkacak ve ardından inançsızlık döngüsüne girecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.