HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Stabil Kripto Şirketi BiLira, 125 Milyon Dolara Ulaştı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Stabil kripto şirketi BiLira, 125 milyon dolara ulaştı. Sinan Koç, Vidal Arditi ve Murat Fırat, Nisan 2019’da Türk Lirası teminatlı bir stablecoin olan BiLira’yı kurdu. Blockchain teknolojileri üzerine çalışmalarını sürdüren şirket, geçtiğimiz yılın Mart ayında 7,5 milyon TL’lik bir yatırım aldı ve ardından yeni bir yatırımın duyurusunu yaptı. bir yıl sonra 2,5 milyon USD aldıklarını belirtti.

BiLira, 2,5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Türk Lirası endeksli stablecoin TRYB, Ethereum, Avalanche, Binance Smart Chain, Solana, Algorand ve Polygon blockchain ağlarında kullanılabilir.

BiLira’nın açıkladığı bilgilere göre girişim 2,5 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Yeni yatırım sonucunda şirketin değeri 125 milyon dolara yükseldi.

2.5 milyon dolarlık yatırım turuna Alameda Research, 21 Shares, Finberg, SaxeCapital ve melek yatırımcılar katıldı. Ayrıca Alameda Research’ün Mart yatırımının bir parçasıydı.

Yeni Yatırım, Blockchain Teknolojilerini Geliştirmek İçin Kullanılacak

Bu fonla BiLira, ödeme sistemi çözümlerine ek olarak NFT, game-fi, metaverse ve web 3.0 gibi çeşitli blockchain teknolojilerinin uygulamalarını hızla genişletecek. BiLira girişiminin öncelikli amacı, Türk istikrarlı kripto parasının herkes için erişilebilir, hızlı ve şeffaf bir şekilde finans dünyasında güvenle kullanılmasını sağlamaktır.

BiLira’nın kurucu ortağı ve CEO’su Sinan Koç, fonlamaya cevaben, özellikle yeni küresel merkezi olmayan finans platformları ve borsaları ile işbirliklerini güçlendirerek, üzerinde bulundukları blok zinciri ağları üzerinde yeni ürünler geliştirmeyi düşündüklerini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.