Haberler

BitMEX Borsasından Müşterilerine Güven Veren Açıklama

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yaşanan sert düşüş sonrası pek çok kripto para alım satım platformu diken üstüne oturdu. Özellikle ABD merkezli popüler kripto para borsası FTX’in yaşadığı likidite krizi, diğer pek çok borsa kullanıcılarına panik yaşattı. Bunlardan biri olan BitMEX, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarla müşterilerinin ve yatırımların güvende olduğunu açıkladı. İflas edeceği iddia edilen FTX veya Alameda şirketlerine yatırım yapmadığını söyleyen bora, yakın bir zamanda kendi yerel kripto para birimini piyasaya sürmeyi planlıyor.

“Katı Kurallarımızla Güvendeyiz”

Bitmexten Her Sey Yolunda Hamlesi 3 Yeni Kripto Listelenecek

BitMEX borsasının küresel iş geliştirme ve ortaklıklar başkanı Salama Belghali, şu açıklamayla borsa kullanıcılarının güvenini tazeledi: “Programımıza bağlıyız. Yeni token, öğle yemeği için ödeme yapma adına ortaya koyduğumuz bir şey değil. Aslında çok katı kurallarımız var. Güvendeyiz.” FTX borsasının likidite krizine girerek iflas sinyalleri vermesinin ardından sektör temsilcileri, söz konusu şirketle bir bağlantıları olmadığını gösteren açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

BitMEX İşten Çıkarma Haberiyle Gündemde

Popüler kripto para borsası BitMEX, geçen hafta çalışan sayısını yüzde 30 oranında azaltacağını duyurmuştu. Bu işten çıkarma hamleleri CEO Alexander Höptner’in görevini bırakmasının hemen ardından geldi. BitMEX, yakın gelecekte pazar payını yeniden kazanmak için türev piyasalarına odaklanacak. Borsa yöneticileri, özellikle FTX’in likidite kriziyle birlikte yaşadığı çöküşü bir fırsat olarak görüp bu alanda avantajlı olabileceklerini düşünüyor. Bir zamanlar türev ürünlerinde lider olan BitMEX’in pazar payı şu anda yüzde 2 seviyesinde görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.