Haberler

Coinbase CEO’su Armstrong’dan Çarpıcı Bitcoin Açıklaması!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Bitcoin ve kripto varlıkların ABD çıkarlarının en iyi savunucusu olduğunu ifade etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Bitcoin ve kripto varlıkların ABD çıkarlarının en iyi savunucusu olduğunu ifade etti.

Armstrong, kripto varlıkların ABD dolarının egemenliğini sürdürmesinde önemli bir rol oynayabileceğini belirtti. Bu açıklamaları, Armstrong’un X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Armstrong, Bitcoin’in Batı medeniyetinin genişlemesinin anahtarlarından biri olabileceğine dikkat çekti ve kripto paraların doları tahtından indirmek yerine onunla birlikte çalışabileceğini vurguladı. Armstrong, “Kripto paralar, bence doları tamamlayacak ve uzun vadeli Amerikan çıkarlarının en iyi savunucusu olacak” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Dünya Liderleri Para Arzını Kontrol Etmekte Zorlanıyor

Dünya liderlerinin genellikle para arzını şişirerek ve açık harcamalarını artırarak rezerv para birimini elde tutmayı başaramadıklarını belirten Armstrong, Yuan ve euro gibi alternatiflerin şu anda uygun olmadığını da belirtti. Armstrong, pek çok kişinin göz ardı ettiği bir gerçeği dile getirerek, insanların artık kripto ile bir alternatife sahip olduklarını ifade etti. Ayrıca, enflasyona karşı bir panzehir olarak fiat para birimlerinin kriptoya taşınabileceğini belirtti.

Armstrong, kripto paralar ile ABD doları arasında doğal bir denge oluşacağını da sözlerine ekledi. Doların hakimiyetini kaybetmesi durumunda, dolardan kriptolara geçişin başka bir ülkenin itibari para birimine geçmekten daha iyi bir seçenek olacağını vurguladı. Ayrıca, stablecoin’ler gibi kripto paraların dünyaları birleştirme rolünü üstleneceğini belirtti.

Coinbase Ceosuna Gore Kripto Para Duzenlemeleri Bu Sekilde Olmali Coin Turk Com

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, kripto varlıkların ABD’nin çıkarları için önemli olduğunu açıkladı. Bitcoin’in doların egemenliğini sürdürmede önemli bir rol oynayabileceğini belirten Armstrong, kripto paraların ABD dolarını tamamlayarak Amerikan çıkarlarının en iyi savunucusu olacağını düşünüyor.

Armstrong, dünya liderlerinin genellikle para arzını kontrol etmekte zorlandığını ve rezerv para birimini elde tutmayı başaramadığını ifade etti. Yuan ve euro gibi alternatiflerin uygun olmadığını belirten Armstrong, insanların artık kripto ile bir alternatife sahip olduğunu vurguladı. Ayrıca, fiat para birimlerinin kriptoya taşınabileceğini ve enflasyona karşı bir panzehir olarak kullanılabileceğini belirtti.

Coinbase CEO’su, kripto paralar ve ABD doları arasında doğal bir denge oluşacağını söyleyerek, doların hakimiyetini kaybederse dolardan kriptolara geçişin daha iyi bir seçenek olacağını vurguladı. Ayrıca, stablecoin’ler gibi kripto paraların dünyaları birleştirme rolünü üstleneceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.