Altcoin Haberleri

Dünya Kupası Öncesi CHZ Fiyatında Toparlanma Sürüyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında büyük satış dalgası yaratan FTX olaylarının ardından kriptolarda toparlanma beklentisi oluştu. Büyük bir hızla değer kaybeden kripto para birimlerinde belirsizlik devam ederken taraftar tokeni sektörünün lider varlığı Chiliz (CHZ) pozitif sinyaller vermeye başladı. Bu sene Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde CHZ fiyatında dikkat çeken hareketler görülüyor. 20 Kasım Pazar günü Katar ve Ekvator arasındaki karşılaşma ile 2022 Dünya Kupası resmen başlayacak. Etkinlik öncesinde bazı analistlerin ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda CHZ fiyatı hareketlenmeye başladı.

CHZ Yükselişi Dikkat Çekti

Chiliz Manset

Geçen hafta FTX krizinin patlak vermesi ile kripto paralarda ciddi değer kayıpları görülmüştü. Chiliz, bu dönemdeki kayıplarını telafi edebilmek için Dünya Kupası etkinliği öncesinde ilgi görmeye başladı. Dünden bu yana yüzde 20’ye ulaşan yükseliş yaşayan CHZ coin fiyatı 0.24 dolara kadar tırmandı. Kriz öncesinde yüzde 0.3 dolar fiyatla dip yapan CHZ coin, o dönemden beri yüzde 266’lık bir ralli gerçekleştirdi. Chiliz bu hafta yüzde 14 değer artışıyla yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Taraftar Token’lerin Baz Parası

Chiliz, bugünkü piyasa değerine göre sıralanmış listede en çok yükselen kripto para olmasıyla dikkat çekti. Spor severleri kripto para sektörü ile birleştiren Chiliz, birçok taraftar token için baz para görevini üstleniyor. Socios.com platformu üzerinden spor kulüplerine ait tokenler sayesinde taraftarlar kulüpleri destekleme imkanı bulabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.