HaberlerNFT Haberleri

Starbucks CEO’su Howard Schultz’tan Önemli NFT Açıklaması!

Starbucks'ın CEO'su Howard Schultz, şirketin NFT ekosistemine girme planlarından bahsetti ve tarih olarak 2022 yılını sonlarını gösterdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’li kahve mağazaları zinciri Starbucks‘ın CEO’su Howard Schultz, katıldığı bir açık forumda, şirketin 2022’nin sonuna kadar NFT ekosisteminin bir parçası olacağını ve bunun üzerinde çok çalıştıklarını belirtti. Schultz’a göre, ekosistem hala nispeten yeni, ancak şirketin NFT pazarına girmek için güçlü araçları ve koleksiyonları var.

Starbucks CEO’sundan NFT Açıklaması

Washington merkezli bir kahve mağazaları zinciri olan Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz, katıldığı bir açık forumda, şirketin NFT ekosistemine girme istekleri de dahil olmak üzere birçok çabasından bahsetti. Schultz’a göre ekosistem hala emekleme aşamasında, ancak şirketin NFT pazarına girmek için güçlü araçları ve koleksiyonları bulunuyor. Schultz, NFT ekosistemine gireceklerini belirtmesine rağmen, bunun için net ve somut bir tarih vermedi. Bunun yerine çok çaba sarf ettiklerini ve bunu 2022’nin sonuna kadar yapmak istediklerini belirtti.

Howard Schultz Nft
Howard Schultz Nft

NFT Ekosistemi Genişliyor

Başta büyük sosyal medya platformları olmak üzere birçok global kurumsal firma, 2021 yılında popülaritesinin artmasıyla NFT ekosistemine dahil olmuş veya bu kapsamda çeşitli çalışmalar yürütmeye başlamıştır. Yeni NFT profil görseli işlevi, kısa süre önce Twitter Blue abonelerine dağıtıldı. . Reddit ve Instagram, son zamanlarda NFT işlevselliği geliştirdiklerini açıkladılar. Öte yandan, önde gelen sosyal medya platformlarının yanı sıra dünyanın en büyük içecek şirketi PepsiCo, NFT ekosistemine giren ilk çok uluslu firmalardan biri oldu. Ayrıca, Google Trends gibi platformlardan elde edilen istatistiklere göre, NFT’lerin küresel popülaritesi geçen yıl önemli ölçüde arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.