Kripto RehberEditörden Seçmeler

DREP Coin Nedir? DREP Projesi ve Geleceği Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DREP Coin ve son zamanlarda dikkat çeken projeler arasında yer alıyor ve bu kavram arama motorlarında aratılıyor. DREP’e yatırım yapmadan önce kripto para yatırımcılarının bilmesi gerekenleri bir araya getirdik. Bu makalemizde  DREP Coin ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

DREP Projesi ve Geleceği Nedir?

Momo Zhang ve Xiaolong Xu tarafından kurulan proje, adını ünlü evrimci Charles Darwin, Alman matematikçi Bernhard Riemann, İsviçreli matematikçi Leonhard Euler ve Alman fizikçi Max Pugh Rank’ın baş harflerinden alıyor.

Merkezi Olmayan İtibar Sistemi (DREP), internet platformlarının itibar değerini ölçmesini, para kazanmasını ve paylaşmasına olanak tanır. DREP Vakfı, blok zinciri altyapısı ve merkezi olmayan bir itibar protokolü sağlamayı amaçlamaktadır. Bunlar, mevcut İnternet platformlarının itibar değerlerini ortaya çıkarmasını ve İnternet topluluğundaki itibar verilerinin birbirine bağlanmasını sağlayacaktır.

Drep Coin Nedir?  Drep Projesi Ve Geleceği Nedir?

DREP’in Vizyonu:

  • İnternet platformlarının (sosyal ağlar, çevrimiçi içerik sağlayıcılar, çevrimiçi oyunlar) kullanıcı büyümesini ve para kazanmasını hızlandırmak için altyapı oluşturma
  • Sahte haber/içerik/hesap tanımlama ve filtreleme,
  • İtibar destekli varlıklar ve itibar destekli para birimi token’lerini geliştirmek
  • Daha hedefli kullanıcı edinme için ortak bir token sahipleri havuzu oluşturmak

DREP, oyunlaştırma araçlarını içeren bir blok zinciridir. DREP, tüm dijital varlıkları birbirine bağlayan ve ayrılmış halka açık zincir ekolojisinin üstesinden gelen blok zinciri endüstrisinde bir öncüdür. Blok zincirinde bir “bağlayıcı” ve “araç kutusu” olarak DREP, yerleşik ödemeleri ve işlemleri destekleyen çok zincirli DApp’ler aracılığıyla gerçek süper DApp’ler üretir.

Proje, merkezi olmayan uygulamaların birden çok ortak zincirde tek tıklamayla dağıtımına olnaDREP blok zinciri, geleneksel Pratik Bizans Hata Toleranslı (PBFT) konsensüs mekanizmasının ve Delegated Proof of Stake (DPOS) konsensüs mekanizmasının geliştirilmiş bir versiyonuna benzemektedir. DREP, Ethereum Virtual Machine (EVM) ve WebAssembly formatlarındaki akıllı sözleşmelerle daha uyumludur. DREP zincirleri, bir kök zincir ve özelleştirilebilir alt zincirlerden oluşan çift katmanlı bir yapıya sahiptir. Ek olarak, blockchain teknolojisine dayalı platformların, herhangi bir akıllı sözleşme projesi için katman 2.0 desteği gibi veri işleme yeteneklerini geliştirdiği bildiriliyor. Proje ekibi ayrıca herhangi bir gaz ücreti olmadan güçlü ölçeklenebilirlik sağladığını da vurguluyor.

Ağdaki düğümler, akıllı sözleşmelerde yürütülen gerçek zamanlı verileri, hesaplamadan sonra sonuçları blok zincirine döndüren akıllı borular aracılığıyla harici uygulamalara iletebilir. Smart Pipeline, sıfır gaz tüketimi ile daha esnek ve uygun maliyetli bir yürütme süreci sağlarken daha karmaşık uygulama senaryolarını ele almak üzere tasarlanmıştır. Merkezi olmayan uygulama (dApps) geliştiricileri, birden çok sürümü herhangi bir Dapp’a entegre etmek için platformda işlemler gerçekleştirir.

DREP, NFT’ler, Metaverse ve Web 3.0 gibi alanlarda girişimlerine devam ediyor.

Images?Q=Tbn:and9Gcrfpxwynidx3Xaqxulaw6Op9Iy5Tcrmi Lupech29Tbrb8Dvdkk894I23Ki4Z Bjpby0Mk&Amp;Usqp=Cau

DREP Coin Nedir?

Ethereum blok zincirine dayalı bir token olarak DREP token’larının, gaz ücretlerinin ödenmesi, alt zincirler arasındaki işlemler için ödeme yöntemleri ve gelecekteki DREP oyunlarında varlık işlemleri gibi çeşitli işlevleri vardır.

DREP, blok zinciri teknolojisine dayalı “bağlayıcılar” ve “araç kutuları” oluşturmaya kararlıdır ve kullanım kolaylığı, esneklik ve sorunsuz entegrasyonu birleştiren çözümler sunmayı hedeflemektedir. DREP Zinciri, DREP ID ve DREP SDK’ya dayalı olarak, DApp ekipleri çoklu halka açık zincir varlık sürümlerini, yerleşik cüzdanları ve varlık alım satım platformlarını tek tıklamayla yayınlamak gibi işlemleri gerçekleştirebilir.

DREP Nereden ve Nasıl Alınır?

Maksimum arzı 100 milyon adet olan DREP Coin’in, dolaşımdaki arzı 39,900,000 milyon adettir. 28 ekim 2022 itibariyle 100 Milyon milyon dolarlık coin arzına sahiptir. DREP Coin, Binance, Gate.io, Ascendex, HotBit gibi borsalardan alım satımı gerçekleştirilebiliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.