Haberler

Terra Kurucusu Do Kwon, Yetkililerin Kendisiyle İletişime Geçtiğini Reddetti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra kurucusu Do Kwon, yetkililerin kendisiyle iletişime geçtiğini reddetti. Do Kwon, Terra’nın çöküşünü araştıran Güney Koreli müfettişlerin kendisiyle temasa geçmediğini ve Terra’nın bir an bile yıkılma ihtimalini vermediğini iddia etti.

Kurucu Do Kwon, ilk röportajlarından birinde, araştırmacıların Terra blok zinciri çöküp piyasaya ciddi şekilde zarar verene kadar onunla temasa geçmediğini söyledi.

Do Kwon Kaçtığı İddialarına Yanıt Verdi

Yetkililer, mevcut ve geçmiş Terra geliştiricilerinin ülkeyi terk etmesini yasakladı. Politikacılar, Do Kwon’dan bir duruşmaya çıkmasını istedi. Kwon’un adı hem Güney Kore’de hem de ABD’deki davalarda boy göstermeye başladı.
Kwon, şu anda ikamet ettiği Singapur’dan konuşurken yasal işlemlerle uğraşmanın neyle karşılaşacağınızla değil, bununla nasıl başa çıkacağınızla ilgili olduğunu belirtti.

Kwon yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Yapacağımız şey, gerçekleri bildiğimiz şekliyle ortaya koymak. Konu hakkında tamamen dürüst olacağız ve sonuçları ne olursa olsun bunlarla başa çıkacağız

Müfettişlerden kaçınmak için Singapur’a taşındığına inanan birçok kişiye, Terra blok zincirinin kurucusu Do Kwon, bunun bir yanlış anlama olduğunu ve olaydan önce orada olduğunu açıkladı. Ailesine yönelik tehditlerin Güney Kore’de gerçekleştiği için kendisini harekete geçmeye zorladığını iddia etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.