Haberler

ABD’nin Tornado Cash Yaptırımlarına Coin Center’dan İtiraz!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’nin Tornado Cash yaptırımlarına Coin Center’dan itiraz. Tornado Cash tarafından uygulanan kısıtlamalar nedeniyle, Coin Center adli bir meydan okuma planlıyor.

Hazine Bakanlığı’nın Tornado Cash’e yönelik yaptırımlarına, kripto para odaklı düşünce grubu olan Coin Center tarafından mahkemede itiraz edilecek.

Coin Center Social

Coin Center, Yasal Süreç İçin Harekete Geçti

CoinCenter bir blog yazısında akıllı bir sözleşmeyi “onaylamanın” son derece tutarsız olduğunu söyledi. Şirketin yönetici direktörü Jerry Brito ve araştırma direktörü Peter van Valkenburgh, bir “bağımsız kodu” tüzel kişilik olarak ele almanın OFAC’ın yasal yetkisinin ötesinde olduğunu söyledi.

Bakanlığın uyguladığı Tornado Cash yaptırımları, kripto mikserini kullanan ve işletmeyi geliştirenlere yönelikti. Şirketin blog yazısı aşağıdaki ifadeler içeriyordu:

Bu eylem, belirli bir aracın veya yazılımın Amerikalıların tamamen meşru bir amaçla bile kullanmamalarına dair bir işaret veriyor. Aslında bunu yapmayı amaçlamış gibi görünüyor

Coin Center, ilk adım olarak OFAC’ı aktif hale getirmeyi düşündüklerini ve bundan kurtulmak için çalışacağını söyledi. İşletme, davayı bir avukatla incelemeye başlayacaklarını açıkça belirtti.

Geçen hafta masada olan yaptırımlar, kripto para birimi alanında çok fazla tartışmaya yol açtı.

Coin Center, altyapı faturasında geçen yıldan kalma 60501 maddesi ile ilgili olarak Haziran ayında Hazine’ye dava açtı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.