Altcoin HaberleriHaberler

Balinaların SHIB İlgisi Devam Ediyor: Shiba Inu Geri Mi Dönüyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasanın en popüler şaka para birimlerinden biri olan Shiba Inu (SHIB), balina düzeyindeki cüzdanlarda 1,5 milyar dolarlık sermaye eşiğini aştı ve Ethereum ağındaki en büyük 1000 Ethereum adresi arasında en büyük proje haline geldi.

Shiba Inu Geri Dönüyor mu?

WhaleStats verilerine göre, balina cüzdanlarındaki Shiba Inu varlıkları şu anda 1,67 milyar dolar değerinde ve ikinci sıradaki FTT jetonu 1,5 milyar dolar değerinde.

Ayrıca, SHIB tokeninin olağanüstü piyasa performansı nedeniyle 170 milyon dolarlık marja ulaşıldı. Meme kripto para birimi de son üç günde %20 artarak balina düzeyindeki adreslerden yeni bir satın alma artışına katkıda bulundu.

Yapılan açıklamalara göre, en son önemli satın alma, yaklaşık 60 milyon SHIB tokeni satın alan bir balina tarafından yapıldı.

SHIB Token Bir Kez Daha Yeşile Döndü!

SHIB tokeninin balina cüzdanlarında USD değerinde en büyük holding haline gelmesine ek olarak, tüm piyasa veri göstergeleri yeşil bölgededir ve bu da token çevresinde muhtemelen olumlu bir eğilimin varlığını gösterir.

Shib
Shib

SHIB’in ticaret hacmi göstergesi ise 24 saat önceki aynı değere göre yüzde 150 arttı. Balina düzeyindeki adresler için mevcut işlem hacimleri 21 milyon dolar ve toplam hacim 1,7 milyar dolar.

Ayrıca, yazı yazılırken SHIB fiyatı, günde yüzde 2,1 ve son üç günde yüzde 20 artışla 0,000032 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.