HaberlerNFT Haberleri

The Flash ile Web3 ile NFT Dünyasına Giriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Warner Bros film stüdyosu, The Flash ile Web3 ile NFT dünyasına adım atıyor. Şirket, yeni filmi The Flash için içerik blockchain platformu Eluvio ile iş birliği yaparak, oldukça heyecan verici bir deneyim sunmayı hedefliyor. The Flash filmi, NFT koleksiyonları, AR özellikleri ve özel içeriklerle dolu bir deneyim sunacak.

Bu deneyim, Warner Bros’un dünyaca ünlü bir yayıncılık şirketi olarak, dijital dünyada yeni bir çağın başlangıcını temsil ediyor. 18 Temmuz’da başlayacak olan bu dijital deneyim, sinemaseverlere farklı bir boyut kazandıracak. NFT koleksiyonları, artırılmış gerçeklik özellikleri ve Eluvio blockchain’inin 4K ultra HD filmi ile The Flash’i yaşamak mümkün olacak. Bu deneyim, hem gizemli bir şekilde hem de premium olarak satın alınabilecek. Fiyatları ise sırasıyla 35 ve 100 dolar olacak.

Warner Bros Web3 Serüvenine Başlıyor!

Bu heyecan verici deneyimi kaçırmamak için şimdiden hazırlıklı olun. The Flash ile Warner Bros’un bu yenilikçi adımı, sinema endüstrisindeki geleneksel sınırları zorlayarak, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Mystery baskısı, sınırlı olacak ve adedi 10 bin olacak. Premium baskısı ise 2 bin adet ile sınırlı olacak. İzleyiciler, filmi evlerinden izleyebilecekleri bir platform olan blockchainn üzerinden izleyebilecekler. The Flash, 18 Temmuz tarihinde piyasaya sürülecek. NFT sahipleri ise 1 Ağustos’tan itibaren filmi satışa çıkarabilecekler. Warner Bros, mart ayında ImmutableX (IMX) ile iş birliği yapmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.