Haberler

ThirdWeb’e, 24 Milyon Dolarlık Yatırım!

Thirdweb, eski a16z ortağı Katie Haun tarafından kurulan kripto para yatırım şirketi Haun Ventures'tan 24 milyon dolarlık bir yatırım aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ThirdWeb’e, 24 milyon dolarlık yatırım. Thirdweb, eski a16z ortağı Katie Haun tarafından kurulan kripto para yatırım şirketi Haun Ventures’tan 24 milyon dolarlık bir yatırım aldı.

yatırım toplama desteğine Coinbase Ventures, Shopify, Protocol Labs, Polygon, Shrug VC ve iş adamı Joseph Lacob da katıldı.

ThirdWeb’e 160 Milyon Dolar Değerleme Yapıldı

Geliştiricilerin Web3 uygulamaları oluşturmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir platform olan Thirdweb, Katie Haun’un Haun Ventures’ından 160 milyon dolarlık bir değerlemeyle 24 milyon dolarlık bir yatırım aldı.

Yakın tarihli bir açıklamaya göre, milyarder Joseph Lacob ve Coinbase Ventures, Shopify, Protocol Labs, Polygon, Shrug VC ve Protocol Labs gibi şirketler de geçen ay sona eren tura katıldı. Bebo’nun yaratıcısı Furqan Rydhan ve Dragon’s Den England’dan işadamı Steven Bartlett birlikte işi kurdular.

Thirdweb, sıfırdan ürünler oluşturmak için yazılım geliştirme kitleri (SDK’ler), NFT’den pazar yerlerine kadar her şeyi geliştirmek için önceden oluşturulmuş akıllı sözleşmeler ve geliştirici ekiplerinin zincir üstü sözleşmeleri yönetmesi için bir gösterge panosu sağlar. İşletme, ürünlerinin zincirleme olduğunu ve tamamen denetimsiz olduğunu iddia ediyor.

Furqan Rydhan konuyla ilgili şunları söyledi:

Bir geliştirici olarak, Web3’ü düşündüğünüzde, ilk sorun, her şeyin daha önce öğrendiğimden farklı olması. İlk sorum bir token, NFT veya cüzdan oluşturmak istersem, nasıl başlayabilirim oldu

Rydhan ayrıca sözlerine şunları ekledi:

Akıllı sözleşmeler, geliştirici sloganının ‘hızlı hareket et, hızlı gönder ve bir şeyleri boz’ olduğu geleneksel internet yazılımı geliştirmekten çok daha hassastır blockchaindeki bir hata size 100 milyon dolara mal olabilir

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.